Huawei a lansat modelul Ascend GX1 31

Huawei a lansat modelul Ascend GX1

Huawei GX1 geek chronicles

Huawei Ascend GX1 lansat in China la un pret foarte accesibil pentru ceea ce ofera

Huawei este unul din producatorii de telefoane inteligente care s-a extins dincolo de teritoriul Chinei. O parte din modelele companiei sunt prezente si pe piata romaneasca. Telefoanele Huawei sunt in mare parte dedicate celor cu bugete mici si medii care vor cel mai bun raport perfomanta/pret.
Ieri Huawei a lansat modelul Ascend GX1 in China care este un telefon de buget mediu cu specificatii demne de luat in considerare.
Telefonul are un display de 6” IPS cu o rezolutie destul de mica de 720p.
Ce este surprinzator legat de display e raportul dintre ecran-sasiu care este de 80.5% asta ii face marginile extrem de subtiri.
Ascend GX1 mai are in componenta un procesor Snapdragon 410 pe 64 de biti cu o frecventa nominala de 1.2 GHZ, camera principala este de 8MP si cea frontala de 2MP, 1 GB de ram, 8 GB memorie interna care este expandabila la randul ei cu ajutorul unui card MicroSD.
Acum ajungem la caracteristica care imi place cel mai mult, bateria. Aceasta este de 3500mAH, numai pentru baterie as cumpara acest telefon. Sistemul de operare va fi android 4.4 kitkat, inca nu se stie nimic de vre-un viitor update la Lollipop.
Pretul dispozitivului este de 936 lei in China si este posibil ca in lunile ce urmeaza sa-l vedem si in Romania.
sursa: android central

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani