Huawei Ascend P8 apare in imagini 31

Huawei Ascend P8 apare in imagini

ASCEND P8 GEEK CHRONICLES
Huawei este unul din producatorii care are dispozitive pentru diferite bugete. In principal compania este recunoscuta pentru telefoanele ieftine si calitative.
Gama Ascent P7 in anul 2014 a avut un succes considerabil in Europa si China.
Despre America nu se poate spune acelasi lucru, dar este justificabil. Nu este un caz izolat, majoritatea producatorilor de telefoane Chinezi sufera de popularitate in state . Gigantii ca Samsung, LG, Apple(desi americanii omit faptul ca componentele din iPhone sunt facute in China) au acaparat piata si pun companiile mici in umbra lor.
Personal nu sunt un mare fan al Huawei dar am avut ocazia sa butonez un Ascend P7 si pot spune ca se misca mai bine ca un S3. Dar am deviat, ideea este alta.
Acum catava ore baietii de la Nowhereelse au postat niste fotografii care se presupun ar fi cu succesorul lui P7. Noul telefon Huawei va avea denumirea, nu veti ghici ! Huawei Ascend P8.
Sunt doua fotografii cu sasiul din aluminiu al telefonului, pentru material au un big like din partera mea ! Toti producatorii de telefoane smart ar trebui sa apeleze la aceasta metoda de confectionare a carcasei.
Ascend P8 se presupune ca ar avea: un quad core KIRIN 910T, o camera de 13MP, display 1080p cu Gorilla Glass 3 si va costa in jur de 1600lei. Pacat de procesor! Daca era un Snapdragon lucrurile deveneau mai interesante.
Acest telefon va fi lansat cel mai probabil la CES 2015
 
ascend p8 geek chroniclesascend p8 geek chroncles
sursa: pocketnow

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani