Acasă Stiri HTC One M9 Plus apare in Antutu

HTC One M9 Plus apare in Antutu

de către Dan Mutu

htc one m9 plus
HTC One M9 Plus se presupune a fi una din variantele viitorului cap de serie HTC.
Dispozitivul a aparut in urma cu cateva zile din senin pe contul de Twitter a unui renumit utilizator ce ofera ocazional scurgeri de informatii de la companiile din industria telecom.
Telefonul a fost exclus ca fiind HTC One M9 datorita modificatilor ce le avea la sasiu, aceastea nu se echivalau cu celelalte fotografii cu HTC One M9 simplu ce aparusera precedant.
Insa acum avem o dovata in plus ca modelul in cauza este unui diferit.
MR. A de la Nowhereelse a postat doua capturi de ecran cu un benchmark in Antutu. Smartphone-ul nu sta atat de bine in clasament cum se considera si asta datorita procesorului Mediatek MT6795 la 1.95GHz ce il pune in functiune. Performanta scazuta probabil ca se datoreaza si rezolutiei 2k ce o are display-ul. (rezolutie mare pentru un cpu MTK)
Asta nu inseamna ca o sa fie doar acest model disponibil, din spusele sursei varianta cu MTK a fost conceput pentru Asia si cea cu Snapdragon pentru restul regiunilor.
Nimic nu este cert. GSMARENA speculeaza ca exista o posibilitate ca modelele sa fie doar acestea doua, unul pentru Asia (HTC One M9 Plus) si unul pentru America/Europa (HTC One M9 simplu).
Desi din punctul meu de vedere nu cred ca este adevarat, asta datorita faptului ca dispozitivele au cateva diferente semnificative la design. Chiar daca sunt versiuni ce sunt lansate special pentru China (datorita frecventelor GSM) aceasta arata cam la fel cu modelele din Europa, America. Aici este si cazul Samsung, Sony, LG.
In zilele ce urmeaza aproape sigur o sa culeg mai multe detalii, va tin la curent !
Follow Geek Chronicles si pe Twitter !
 
 
 

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani