HTC One M9 va fi lansat pe 1 Martie 31

HTC One M9 va fi lansat pe 1 Martie

HTC One M9 va fi lansat pe 1 Martie 32
Pe data de 01.03.2015 va avea loc conferinta de presa HTC undeva cumpania va anunta viitoarele gadgeturi pentru acest an.
Este in aceiasi zi ca evenimentul celor de la Samsung, insa la ore diferite, asta deja este ca o traditie nescrisa.
La conferinta de presa ne asteptam la succesorul HTC M8 si inca un model HTC M9 Plus (desi inca nu stim concret daca vor fi doua modele) plus (see what i did there 😀 ) un ceas smart.
Acum curiozitatea mea este urmatoarea: ca va aduce HTC revolutionar, unic, incitant in asa fel sa ne determine sa avem atentia centrata asupra noului flagship? Cam asta incearca ei sa reflecte cu bannerul de mai sus. Noul HTC M9 va fi asa de fain incat nu iti vei putea lua ochii de la el. Serios? Nu de alta, dar din leaks parea a fi un HTC M8 cu putine modificari estetice, nu zic ca design-ul nu este unul placut dar nu inseamna ca ma va da pe spate. Desi exista posibilitatea ca tot ce am vazut pana acum sa fi fost doar prototupuri, umblau niste zvonuri de genul.
Geek Chronicles va documenta live evenimentul. Stai pe aproape pentru a fi la curent cu ultimile stiri din tech. 😀

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani