HTC One M9 apare in imagini 31

HTC One M9 apare in imagini

HTC One M9 apare in imagini 32

Un site din Franta care este renumit pentru scurgeri de informatii a publicat cateva imagini cu HTC One M9 (cel putin asta se presupune).

Informatiile ce ne sunt furnizate de acestia vin impreuna cu cateva imagini cu HTC One M9.
Telefonul seamana destul de mult la design cu predecesorul HTC One M8, marginile par putin mai patratoase. Daca este sa judecam strict dupa aspectul fizic acesta poate fii noul M9.
Sasiul arata de parca ar fi confectionat tot din metal (ceea ce este un lucru bun). Putem face aceasta afirmatie datorita dungilor din plastic de pe spatele telefonului. Acolo sunt antele pentru GSM si WIFI (similar iPhone 6) metalul nu permite un semnal puternic.
htc one m9 imagini
HTC One M9, conform sursei, ar avea o camera de 20.7MP. HTC renunand la cea Ultra Pixel datorita adoptarii destul de reduse a HTC One M8. Camera de pe M8 era foarte buna in conditii se luminozitate scazuta in rest avea de suferit datorita rezolutiei (doar 4MP) si lipsei stabilizarii optice.
Modelul M9 va avea un display 1080p nu unul 2k cum este moda anului 2015, impreuna cu 3GB de RAM si un octa-core Snapdragon 810.
Momentan nimic nu este cert, trebuie sa asteptam anuntul oficial al companiei. HTC One M9 va fi lansat pe data de 1 martie 2014.
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani