HTC One M8 primeste Android 5.0 Lollipop 31

HTC One M8 primeste Android 5.0 Lollipop

htc one m8 android 5.0 lollipop
HTC One M8 este unul din modelele din gama HTC care trebuia sa primeasca update la Android 5.0.
Compania anuntase initial ca update-ul va veni in cateva saptamani dar apoi a stabilit o data fixa pentru luna ianuarie a anului 2015.
Acum cateva ore o parte din utilizatorii dispozitivului HTC One M8 din Europa au inceput sa primeasca update-ul la Android 5.0 Lollipop. Update-ul are o dimensiune de 780mb si aduce o sumedenie de modificari la interfata, performanta si securitate.
Pe langa look-ul fresh si miile de modificari ce sunt la nivel de cod, Android Lollipop va functiona strict pe ART. ART promite o performanta accelerata asta datorita faptului ca aplicatiile nu mai sunt compilate in timp ce sunt accesate. Runtime-ul (asta este denumirea lui) va compila aplicatiile inainte, asta ca telefonul sa le deschida mai rapid plus timpul de boot al sistemului de operare este redus.
In interval de cateva ore ar trebui sa primesti si tu update-ul pe M8-ul tau.
Daca nu da nici un semn telefonul ca ai avea un update (asta in saptamanile viitoare) fa o resetare de fabrica apoi incearca sa cauti actualizari.
sursa
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles