HTC Hima viitorul cap de serie? 31

HTC Hima viitorul cap de serie?

htc hima geek chronicles
HTC Hima sau HTC M9 (nu se stie exact daca va mai purta M-ul in nume) se presupune ar fii viitorul cap de serie sau „flagship” al companiei.
Acesta este inconjurat de o sumedenie de zvonuri. O camera de 20MP s-ar preconiza ca ar avea, inca o varianta care va veni cu Windows Phone preinstalata, display 2k si dimensiuni de 144.3 x 69.4 x 9.56 mm. Ideea este ca nimic nu este 100% sigur si niciodata nu a fost, foarte putine zvonuri care circula inainte de data de lansare a unui gadget anticipat se dovedesc a fi false.
Multe situri de stiri din online le pun „acolo” ca sa faca trafic, iar atunci cand se dovedesc a fi informatii false spun ca: „sursele nu au fost de incredere”.
La fel si in cazul succesorului HTC M8, foarte multe zvonuri.
Insa ce consider eu ca va avea HTC Hima in comonenta? Tinand cont de ce tehnologii sunt disponibile in momentul de fata?

Display: 5”-5.2” asta daca se urmeaza trandul
Rezolutie: 2k
Camera: 13MP cu stabilizare de imagine, sau 8MP Ultra pixel
Procesor: Snapdragon 810 64 biti
RAM: 3gb
baterie: 2900-3000 mAH
carcasa: aluminiu, design-ul eu cred că va fi similar

Voi ce parere aveti? Lasati comentariile mai jos cu specificatiile care considerati ca o sa le aiba telefonul.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles