HTC E9 este oficial, tocmai ce a vizitat TENAA 31

HTC E9 este oficial, tocmai ce a vizitat TENAA

HTC E9 este oficial

HTC E9 este oficial, tocmai ce a ajuns la agentia de certificare din China

HTC E9 este fratele mai mic a lui HTC One M9. Acesta este construit din policarbonat(plastic), are un pret mai redus si componente inferioare.
Initial nu se stia exact daca telefonul va fi lansat si mai ales daca sursa care furnizase primele fotografii este credibila.
Insa in urma cu putin timp TENAA, care este agentia de certificare a telefoanelor din China, a publicat documentatia pentru HTC E9.
Telefonu are o dimensiune de 156.5×76.5×7.54(mm), este putin mai voluminos ca One M9 insa mai subtire. Bateria este de 2800mAh, are LTE si un display de 5.5” care va fi cel putin HD.
Celelalte componente nu se stiu exact, dar conform speculatiilor cel mai probabil va avea un procesor Mediatek, 2GB de RAM, camera de 13MP principala si memorie interna de 16GB.
Daca este sa luam in considerare si faptul ca este construit din plastic are sens configuratia.
Cat despre disponibilitate, nu se stiu informatii specifice in momentul de fata. Nici nu stiu exact daca acest model va ajunge si in Europa, insa dupa frecventele LTE este destul de probabil.
Am sa va tin la curent cu tot ce am sa aflu in legatura cu acest dispozitiv.

sursa  via

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani