GoPro Hero4 Session: O camera sport in miniatura 31

GoPro Hero4 Session: O camera sport in miniatura

gopro hero 4 session

GoPro Hero4 Session este o camera pentru persoanele active intr-un pachet compact

GoPro este unul dintre cele mai populare brand-uri care produc camere pentru cei care au un stil de viata activ. Versatilitatea, calitatea imaginii si portabilitatea sunt cateva din calitatile camerelor GoPro.
Insa ce te faci daca vrei o camera GoPro insa dimensiunea acesteia este o problema?(cumperi o camera de la alta firma 😀 ) Ei bine, acum poti cumpara o versiune a popularului brand in miniatura, aceasta este intitulata GoPro Hero4 Session.
Gadgetul are o greutate de 74 de grade, carcasa rezistenta la apa si socuri, filmeaza la o rezolutie maxima de 2k la 30fps, fotografiile sunt capturate la o rezolutie de 8MP, are integrat un mod de noapte, timelapse si filmare slow motion plus multe alte optiuni care te ajuta sa obtii imaginile perfecte indiferent de mediul in care te aflii.

Hero4 Session
Foto: GoPro Hero4 Session

Specificatiile lui GoPro Hero4 Session sunt decente insa nu se compara cu varful de gama al companiei. (desi diferenta de pret nu este foarte mare)
Atuul dupa cum am spus si mai sus este dimensiunea in sine, camera poate fi tinuta intre degete. Daca acest aspect este crucial pentru tine in producerea filmarii/fotografiilor perfecte camera Hero 4 Session este recomandata.
GoPro Hero4 Session
Foto: GoPro Hero4 Session

Partea mai putin interesanta legata de camera (dar destul de importanta) este pretul.
GoPro Hero4 Session are un pret de 1928 lei (430€) destul de mult pentru o camera sport zic eu, asta este o notiune de preferinta personala si mai ales buget.
Sunt alte optiuni mai ieftine si la fel de performante daca tot esti interesat de o achizitie.
Mai jos este un clip filmat cu noul model GoPro, vizionare placuta. 😀

Pentru mai multe detalii click AICI.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani