Google ofera 2GB de spatiu pe Google Drive GRATUIT 31

Google ofera 2GB de spatiu pe Google Drive GRATUIT

2gb de spatiu pe google drive

Google ofera 2gb de spatiu pe Google Drive pana pe data de 17 februarie 2015

Google Drive nu este ca orice serviciu de cloud, acesta este integrat adanc in ecosistemul de aplicatii si servicii Google.
Ai posibilitatea sa scrii documente word, sa faci prezentari power point, sa editezi fisiere deja uploadate ba chiar sa hostezi site-uri simple .
Insa spatiul ce il ai disponibil atunci cand iti creezi contul este de doar 15GB, destul de mic daca ai de gand sa iti folosesti contul pentru backup de fotografii si filmulete. Sigur, exista posibilitatea sa cumperi GB pentru o taxa lunara dar nu stiu daca este rentabil, acum sunt mai multe variabile. Numai daca esti integrat destul de adanc in ecosistemul Google atunci probabil ca se justifica achizitia. Insa mai bine e gratis, nu? 😀
Exista o cale sa il extinzi spatiul cu 2gb, nu este mult dar e GRATUIT. Tot ce trebuie sa faci este sa efectuezi o verificare a securitatii contului (dureaza 1min) pana pe data de 17 februarie 2015 si vei primi 2gb extra de spatiu de stocare  pe cont pe data de 28 februarie 2015. Nu stiu ce mai astepti, acceseaza link-ul !
Aceast bonus nu este valabil pentru cei care au un cont business sau educational, doar conturile personale se califica pentru exdinderea spatiului de stocare.
Vrei sa citesti mai multe stiri din lumea tehnologiei?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles