Google intra sub un nou acoperis. Ce inseamna Alphabet?

Google intra sub un nou acoperis. Ce inseamna Alphabet?

google alphabet

Alphabet este compania ce va tine Google sub acoperis.  Ce inseamna Alphabet pentru tine consumatorul?

Google este una din cele mai mari companii de tech din lume. Pe langa background-ul tehnologic al corporatiei aceasta mai are sub control zeci de subsidiari din diferite domenii de activitate.
In urma cu cateva ore structura Google s-a schimbat radical si urmeaza sa intre in aplicare in urmatoarele luni (din punct de vedere legislativ si implementarea in sine).
Acum toti fostii subsidiari Google si compania in sine intra sub o structura de tip umbrela care se va numi Alphabet.
Adica Google este doar una din companiile ce face parte dintr-o imagine de amsamblu mult mai vasta.
Ce inseamna asta pentru tine consumatorul de rand? Pai in principiu mai nimic. Politicile Google sau serviciile care le avea Google in subordine acum sunt trecute prin birourile Alphabet si in teorie cel putin nu ar trebui sa fie modificari majore in ceea ce priveste conditiile si termenii de utilizare a serviciilor Google sau a subsidiarilor. (repet, in teorie).
Si chiar daca ar fi o sa fim cu totii notificati de eventualele schimbari.
Ca beneficiu, exista o probabilitate destul de mare ca sa fie eficientizata operarea departamentelor de inovatie Google in asa fel sa avem parte de ultimile tehnologii mult mai rapid.
In cele din urma aceste masuri au fost luate in asa fel pentru consumatorul final, acesta sa aiba mai multe de castigat (am observat cum Youtube incepe usor usor sa se indeparteze de integrarea cu Google+) si managerierea resurselor si a companiilor secundare sa aiba o sursa mai concreta de control.
De acum inainte timpul le va rezolva pe toate si sa speram la concepte noi si interesante din partea Google sau mai bine spus Alphabet.
sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani