Google Android for Work: Aplicatii Android pentru afaceri 31

Google Android for Work: Aplicatii Android pentru afaceri

Work for Android
Google a lansat proiectul Google for Work pentru a pune la dispozitie aplicatiile lor din cloud pentru sectorul business.
Cum nevoile si cerintele sunt diferite cand e vorba de o business, Google a adaptat aplicatiile in asa fel pentru a satisface nevoile antreprenorilor, managerilor si angajatilor.
Dar ce te faci daca ai nevoie de putina mobilitate si ai un telefon sau tableta cu Android? Ei bine, corporatia s-a gandit si la acest aspect si au anuntat Android for Work.
Android for Work are patru tehnologii componente dezvoltate pentru afaceri: securitate imbunatatita si profiluri, aplicatii pentru afacere, update direct din Play Store, unelte pentru productivitate.
Insa in suita de aplicatii pentru business-ul tau nu sunt doar cele Google. Android for Work suport si aplicatii de la parteneri cum ar fi Cisco, Adobe, SAP, Pulse Secure iar lista se va extinde cu timpul. In lista dispozitivelor suportate sunt cele de la companii precum: Huawei, HTC, SONY, Samsung.
Google Android for Work: Aplicatii Android pentru afaceri 32
Google impreuna cu partenerii promit consistenta, dispozitive inovative si securitate. Toate acestea pentru ati eficientiza modul in care iti manageriezi afacerea sau proiectele/task-urile.
Momentan nu stiu daca suita de aplicatii va fi gratuita sau bazata pe un anumit abonament lunar dar in mod sigur o sa avem si aceste detalii cat de curand.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles