Google Android for Work: Aplicatii Android pentru afaceri

Google Android for Work: Aplicatii Android pentru afaceri

Work for Android
Google a lansat proiectul Google for Work pentru a pune la dispozitie aplicatiile lor din cloud pentru sectorul business.
Cum nevoile si cerintele sunt diferite cand e vorba de o business, Google a adaptat aplicatiile in asa fel pentru a satisface nevoile antreprenorilor, managerilor si angajatilor.
Dar ce te faci daca ai nevoie de putina mobilitate si ai un telefon sau tableta cu Android? Ei bine, corporatia s-a gandit si la acest aspect si au anuntat Android for Work.
Android for Work are patru tehnologii componente dezvoltate pentru afaceri: securitate imbunatatita si profiluri, aplicatii pentru afacere, update direct din Play Store, unelte pentru productivitate.
Insa in suita de aplicatii pentru business-ul tau nu sunt doar cele Google. Android for Work suport si aplicatii de la parteneri cum ar fi Cisco, Adobe, SAP, Pulse Secure iar lista se va extinde cu timpul. In lista dispozitivelor suportate sunt cele de la companii precum: Huawei, HTC, SONY, Samsung.
Google Android for Work: Aplicatii Android pentru afaceri 144
Google impreuna cu partenerii promit consistenta, dispozitive inovative si securitate. Toate acestea pentru ati eficientiza modul in care iti manageriezi afacerea sau proiectele/task-urile.
Momentan nu stiu daca suita de aplicatii va fi gratuita sau bazata pe un anumit abonament lunar dar in mod sigur o sa avem si aceste detalii cat de curand.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani