Galaxy S6 dual-edge confirmat 43

Galaxy S6 dual-edge confirmat

galaxy s6 dual-edge

Mai sunt cateva saptamani bune pana ce vom vedea noul Samsung Galaxy S6 dual-edge (daca aceasta va fi denumirea).

Anul 2015 se presupune ca ar fi un start fresh pentru Samsung, implementand noi idei in confectionarea telefoanelor si tabletelor.
Samsung planuia din 2014 o regandire a design-ului telefoanelor din gama si Galaxy S6 este unul din ele.
Anul trecut gigantul a anuntat Galaxy Note 4 Edge, acesta este un Note 4 cu ecran curbat intr-o parte. Acea curbura serveste pe post de banda unde primesti notificari, citesti mesaje sau faci fotografii.

galaxy s6 dual-edge
Galaxy Note 4 Edge

 
Odata cu lansarea Galaxy S6 Samsung planuieste un nou concept. Un Galaxy S6 nu cu o partea a ecranului curbata ci cu ambele parti laterale.
Modelul telefonului este SM-G925 desi nu stim sigur daca se va numi Galaxy S6 dual-edge sau doar Galaxy S6 Edge.
Pe langa toate acestea nu avem alte detalii referitoare la dispozitiv. Insa putem presupune ca va veni cu 3-4GB de ram cu Snapdragon 810 si o baterie mai mare, acest ar fi mersul lucrurilor. Nu avem nici detalii referitoare la functionalitatea ecranului curbat in doua parti, ce ar aduce in plus.
Pentru toate aceste aspecte trebuie sa asteptam conferinta de presa Samsung de la MWC 2015.
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles