Galaxy S6 cu un nou senzor de amprenta 31

Galaxy S6 cu un nou senzor de amprenta

galaxy s6
Samsung a introdus odata cu Galaxy S5 senzorul pentru citirea amprentei.
Compania a urmat usor metodologia Apple, numai ca modul de functionare era diferit. Spre deosebire de iPhone 5S trebuia sa treci degetul peste butonul de home in asa fel sa iti fie inregistrata amprenta.
Din punctul meu de vedere este o miscare destul de incomoda mai ales efectuata cu o singura mana.
Aparent Samsung doreste sa schimbe asta cu noul cap de serie Galaxy S6.
O noua sursa spune ca Samsung va renunta la citirea prin swype si va implementa citirea pe baza de apasare(ca iPhone 5s). O schimbare bine gandita de companie.
Nu stim exact daca fizic o sa apara ajustari la butonul de home (desi logic ar fi sa vedem anumite modificari). Insa cu aceasta modificare sa speram ca experianta utilizatorului final este imbunatatita si timpul de raspuns sa fie mai mic.
Partea software a ecuatiei este solida in principiu, nu necesita imbunatatiri majore, insa mi-ar placea sa vad metode noi de a utiliza amprenta pe Galaxy S6.
Galaxy S6 va fi anuntat la MWC 2015 pana atunci va trebui sa analizam speculatiile si sa extragem ce consideram ca este plauzibil din ele.
Voi asteptati noul Galaxy S6?
UPDATE: Galaxy S6 a fost lansat, telefonul arata mai bine decat era de asteptat
sursa via
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles