Galaxy S6 cu ecran curbat se va numi Galaxy S Edge 31

Galaxy S6 cu ecran curbat se va numi Galaxy S Edge

galaxy s edge

Samsung vrea sa lanseze un Galaxy S6 cu ecran curbat in doua parti numit Galaxy S Edge.

Anul trecut compania a facut oficial Note 4 Edge care avea doar o parte a ecranului curbata, insa anul acesta se vrea introducerea celei de a doua curburi pe un model al companiei.
In ceea ce priveste informatiile legate de dispozitiv, nu sunt multe. Pana si denumirea nu era un aspect indeajuns de clar pana recent.
Galaxy Club NL a sesizat in codul sursa a site-ului Vodafone o denumirea pentru acesta: Galaxy S Edge.
Acum nu stim exact daca din punct de vedere al aspectului exterior va semana cu Galaxy S6, posibil sa nu semene deloc, componentele pe de alta parte probabil sa fie oarecum identice.
Aspectul si componentele nu sunt cele mai apasatoare „mistere”, le putem anticipa. Pentru mine este mai incitant sa aflu care este functionalitatea celei de a doua curburi, la ce va folosi? cum o vei folosi?
Cateva lucruri sunt clare in materie de functionalitate: vei putea citi mesaje, notificari, raspunde la apeluri si alte optiuni ce la are si Note 4 Edge dar cu ce va veni in plus modelul?
Sunt multe intrebari fara raspuns, momentan, va trebuia sa mai asteptam cateva leaks in asa fel sa putem aprecia mai bine ceea ce ne asteapta la MWC 2015.
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani