Galaxy S Edge apare in Antutu cu un scor incredibil 31

Galaxy S Edge apare in Antutu cu un scor incredibil

Samsung vrea sa lanseze odata cu Galaxy S6 un model de telefon cu ecran curbat numit Galaxy S Edge.

Galaxy S Edge va imprumuta ideea de display curbat de la Note 4 Edge dar cu cateva modificari ale unghiului acesteia.
Unde este curbat ecranul poti vizualiza notificari, raspunde la apeluri, face fotografii plus alte functii noi ce posibil sa ne implementeze cei de la Samsung in asa fel ca sa faca acest adaos util.
Specificatiile dispozitivului au aparut in cateva leaks dar nu era ceva concret, mai mult intrau in categoria speculatii,  insa acum se pare ca avem si un benchmark cu lista de componente principale.
Galaxy S Edge apare in Antutu cu un scor incredibil 32
Galaxy S Edge ar avea seria SM-G925W8 si urmatoarele specificatii: ecran de 5.1” 2k,  ultimul model de procesor Exynos 7420 la 2.1ghz, gpu MALI t760, 3gb de RAM, camera de 20MP principala si una de 5MP frontala si Android 5.0.2 Lollipop.
Cat despre rezultatele benchmark-ului, procesorul lui Galaxy S Edge a subclasat generatia trecuta Exynos si diferenta cea mai mare este in grafica 3D. Sincer sa fiu era putin logic ca procesorul va veni cu cateva modificari arhitecturale insa sunt placut surprins de performanta 3D care este mai buna cu peste 20%.
Sursa pare destul de credibila si tin sa cred ca informatiile sunt adevarate. Acum sunt curios sa vad ce baterie va fi prezenta pe Galaxy S6 si S Edge si daca aceasta va fi detasabila. Intradevar procesoarele devin din ce in ce mai eficiente dar acel display 2K o sa afecteze durata de viata a bateriei semnificativ.
Momentan suntem putin in ceata cu ideea Samsung de a integra modelul Galaxy S Edge, dar cel mai probabil ne vom lamuri la MWC 2015.
galaxy s edge
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani