Galaxy Note 5 va fi lansat mai devreme?

Galaxy Note 5 va fi lansat mai devreme?

galaxy note 4 vs galaxy note 3

Galaxy Note 5 va fi lansat mai devreme in asa fel sa tine piept lui iPhone 6s?

Zvonurile sunt oarecum de asteptat mai ales cand vine vorba de telefoane foarte anticipate. Cred ca fiecare producator relevant de telefoane smart inainte de lansarea unui model (de cele mai multe ori este vorba de succesorul unuia deja lansat) se bucura de aceasta atentie din parte presei si consumatorilor de tech.
Mie imi plac foarte mult anticiparile de acest gen si le vad oarecum benefice.
De cele mai multe ori atunci cand circula zvonurile pe internet ori sunt din surse care au vazut produsul insa nu pot confirma cu o fotografie/clip video (acesta este tipul plictisitor de zvon) ori de la entuziasti care preconizeaza sau ar dori sa vada anumite functii pe viitorul model (acesta este timpul interesant de zvon).
Mai sus am discutat despre un zvon ce ar avea legatura cu functii fizice alte gadgetului, dar sunt de mai multe tipuri, in fine, sa continuam ca deja lungim prea mult analogia. 😀
Marile corporatii pot prelua informatii extrem de pretioase din aceste opinii si le pot transpune in produsele lor (asta daca sunt inteligenti si mai au timp). Zvonurile sunt ca un brainstorming facut de o mare parte din internautii interesati de subiect. Acestia comenteaza, interactioneaza si isi expun punctul de vedere ceea ce este cool. 😀
Dar ajunge cu analiza zonurilor in sine, sa discutam despre Samsung acum si mai precis de un zvon legat de Galaxy Note 5.
Conform unor surse din China, vei putea face precomanda la Galaxy Note 5 mai devreme decat de obicei.
Gsmarena scrie ca ne putem astepta la succesorul noi Galaxy Note 4 undeva in Aprilie sau cel tarziu Septembrie pe la inceput.
Aparent Samsung ar fi ingrijorata de lansarea viitorului iPhone si de impactul acestuia asupra vanzarilor lui Galaxy Note 5.
Deci lansarea lui Note 5 in perioada respectiva ar avea sens, asta daca Apple nu-si va schimba si ea data lansarii lui iPhone 6s (sau cum se va numi).
Acum ramane de vazut daca se vor adeverii barfele sau nu. Eu am sa stau cu ochii pe stire si am sa va tin la curent cu viitoare detalii.
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani