Image default
Stiri Stiri tablete

Galaxy Note 5 va fi lansat mai devreme?

galaxy note 4 vs galaxy note 3

Galaxy Note 5 va fi lansat mai devreme in asa fel sa tine piept lui iPhone 6s?

Zvonurile sunt oarecum de asteptat mai ales cand vine vorba de telefoane foarte anticipate. Cred ca fiecare producator relevant de telefoane smart inainte de lansarea unui model (de cele mai multe ori este vorba de succesorul unuia deja lansat) se bucura de aceasta atentie din parte presei si consumatorilor de tech.
Mie imi plac foarte mult anticiparile de acest gen si le vad oarecum benefice.
De cele mai multe ori atunci cand circula zvonurile pe internet ori sunt din surse care au vazut produsul insa nu pot confirma cu o fotografie/clip video (acesta este tipul plictisitor de zvon) ori de la entuziasti care preconizeaza sau ar dori sa vada anumite functii pe viitorul model (acesta este timpul interesant de zvon).
Mai sus am discutat despre un zvon ce ar avea legatura cu functii fizice alte gadgetului, dar sunt de mai multe tipuri, in fine, sa continuam ca deja lungim prea mult analogia. 😀
Marile corporatii pot prelua informatii extrem de pretioase din aceste opinii si le pot transpune in produsele lor (asta daca sunt inteligenti si mai au timp). Zvonurile sunt ca un brainstorming facut de o mare parte din internautii interesati de subiect. Acestia comenteaza, interactioneaza si isi expun punctul de vedere ceea ce este cool. 😀
Dar ajunge cu analiza zonurilor in sine, sa discutam despre Samsung acum si mai precis de un zvon legat de Galaxy Note 5.
Conform unor surse din China, vei putea face precomanda la Galaxy Note 5 mai devreme decat de obicei.
Gsmarena scrie ca ne putem astepta la succesorul noi Galaxy Note 4 undeva in Aprilie sau cel tarziu Septembrie pe la inceput.
Aparent Samsung ar fi ingrijorata de lansarea viitorului iPhone si de impactul acestuia asupra vanzarilor lui Galaxy Note 5.
Deci lansarea lui Note 5 in perioada respectiva ar avea sens, asta daca Apple nu-si va schimba si ea data lansarii lui iPhone 6s (sau cum se va numi).
Acum ramane de vazut daca se vor adeverii barfele sau nu. Eu am sa stau cu ochii pe stire si am sa va tin la curent cu viitoare detalii.
 

Articole inrudite

Lasă un comentariu

13 − nine =

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me