Galaxy Note 2 Android Lollipop: update-ul nu va fi desponibil?

Galaxy Note 2 Android Lollipop: update-ul nu va fi desponibil?

android lollipop note 2

Galaxy Note 2 Android Lollipop: update-ul probabil sa nu fie lansat.

Samsung Polonia i-a asigurat pe utilizatorii unui Galaxy Note 2 ca telefonul va primi Android 5.0 Lollipop cat de curand.
Dispozitivul are aproximativ 2 ani de zile vechime si nimeni nu se astepta ca Samsung sa updateze modelul, chiar daca din punct de vedere al performantei sta destul de bine.
Insa conform Samsung Gulf Galaxy Note 2 si Android Lollipop nu se va adeveri pana la urma.

android lollipop note 2

Foto: gsmarena


Este posibil pe de o parte ca acest update sa fie disponibil doar in anumite regiuni si pentru anumite modele de Note 2. Exact aceiasi strategie a fost aplicata in trecut cu Galaxy S3, Galaxy S2.
Dar exista si posibilitatea ca Android Lollipop pe Galaxy Note 2 sa nu mai apara deloc, acum depinde de planurile ce le are Samsung cu telefonul.
Desi este putin ciudat faptul ca una din sucursalele Samsung confirma update-ul in timp ce alta il infirma. Plus ca nu au oferit detalii mai exacte in ceea ce priveste update-ul. (care sunt variantele ce il vor primi si care nu)
Sincer nu prea imi plac situatiile de genul acesta, povestea a fost similara cu Galaxy S3 i9300, Samsung a confirmat update-ul dar ulterior l-au anulat.
O sa va tin la curent cu evolutia situatiei.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani