Galaxy Note 2 Android Lollipop: telefonul va primi update intr-un final 31

Galaxy Note 2 Android Lollipop: telefonul va primi update intr-un final

galaxy note 2 android lollipop

Galaxy Note 2 Android Lollipop: telefonul va primi update intr-un final. Insa mai este ceva…

Deja o sa considerati ca va induc in eroare, dar sincer nu este vina mea. 😀
Am postat zilele trecut un articol referitor la Galaxy Note 2 si Android Lollipop cum ca update-ul la Android 5.0 posibil sa nu fie disponibil, insa conform multiplelor surse stirea este partial neadevarata, o sa vedeti de ce am spus partial in randurile de mai jos.
Telefonul are vechimea sa dar asta nu inseamna ca nu ar functiona ultima versiune de Android pe acesta, ba din contra. Samsung Gulf a mentionat ca telefonul nu va primi update la Lollipop in tip ce Samsung Danemarka si Spania au confirmat update-ul.

galaxy note 2 android 5.0
Foto: gsmarena

In teorie majoritatea dispozitivelor Note 2 ar trebui sa primeasca OTA dar update-ul la Android Lollipop pentru Galaxy Note 2 va fi dependent de regiune si e posibil ca unele regiuni sa nu-l primeasca.
Nu trebuie sa te alarmezi daca telefonul tau nu va fi pe lista regiunilor unde va aparea update-ul, il poti foarte usor instala cu Odin.
Am facut eu un tutorial destul de simplu si la obiect care te va ajuta sa-ti instalezi Android 5.0 Lollipop pe Note 2 asta dupa ce va aparea . Click AICI. (Tutorialul este pentru S4 dar pasii sunt similari)

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles