Galaxy Note 2 Android Lollipop: telefonul va primi update intr-un final

Galaxy Note 2 Android Lollipop: telefonul va primi update intr-un final

galaxy note 2 android lollipop

Galaxy Note 2 Android Lollipop: telefonul va primi update intr-un final. Insa mai este ceva…

Deja o sa considerati ca va induc in eroare, dar sincer nu este vina mea. 😀
Am postat zilele trecut un articol referitor la Galaxy Note 2 si Android Lollipop cum ca update-ul la Android 5.0 posibil sa nu fie disponibil, insa conform multiplelor surse stirea este partial neadevarata, o sa vedeti de ce am spus partial in randurile de mai jos.
Telefonul are vechimea sa dar asta nu inseamna ca nu ar functiona ultima versiune de Android pe acesta, ba din contra. Samsung Gulf a mentionat ca telefonul nu va primi update la Lollipop in tip ce Samsung Danemarka si Spania au confirmat update-ul.

galaxy note 2 android 5.0

Foto: gsmarena


In teorie majoritatea dispozitivelor Note 2 ar trebui sa primeasca OTA dar update-ul la Android Lollipop pentru Galaxy Note 2 va fi dependent de regiune si e posibil ca unele regiuni sa nu-l primeasca.
Nu trebuie sa te alarmezi daca telefonul tau nu va fi pe lista regiunilor unde va aparea update-ul, il poti foarte usor instala cu Odin.
Am facut eu un tutorial destul de simplu si la obiect care te va ajuta sa-ti instalezi Android 5.0 Lollipop pe Note 2 asta dupa ce va aparea . Click AICI. (Tutorialul este pentru S4 dar pasii sunt similari)

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani