Facebook lanseaza Stickered pe iTunes 31

Facebook lanseaza Stickered pe iTunes

Facebook lanseaza Stickered pe iTunes 32
Cu totii stim stickerele din aplicatia de messenger a Facebook-ului. Ei bine compania a decis sa faca o aplicatie separat numai cu stickere numita Stickered. Daca credeai ca fragmentarea serviciilor oferite de Facebook se opreste aici te inselai sau mai bine spus ne inselam cu totii.
Au lansat Facebook Groups ca aplicatie individuala iar acum Stickered. Aceasta a fost urcata pe Play Store in urma cu cateva zile iar este randul utilizatorilor ecosistemului Apple a urmat azi. Ca o mica paranteza, Facebook Groups este destul de utila asta daca esti membru in multe grupuri.
Care este scopul Stickered? Nu stiu ce sa spun, divertisment? Aplicatia iti permite sa adaugi stickerele din messenger in timp ce faci o fotografie. Acestea se suprapun pe imagine pentru a obtine niste instantanee interesante. Interesante pentru cine doreste sa stea langa Pusheen.
Aplicatia se poate descarca de AICI
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani