Fabrica de baterii Samsung Galaxy Note 7 a luat foc. Ironic, nu?

note 7 a laut fic

Fabrica de baterii Samsung Galaxy Note 7 a luat foc. Ironic, nu?

Fabrica de baterii Samsung

Fabrica de baterii Samsung Galaxy Note 7 a luat foc. Ironic, nu?

Samsung a lansat anul trecut modelul Galaxy Note 7.
Modelul nu putem spune ca a fost un succes, asta dintr-un motiv exploziv, la propriu. Telefonul atunci cand era la incarcat (sau nu) exploda spontan. Initial se credea a fi o problema legata de cabluri, apoi s-a dat vina pe incarcatoarele ieftine si pe bateriile externe ieftine, dupa s-a mers pe ideea ca sistemele de siguranta din telefon nu functionau. In cele din urma misterul a fost educidat, fiind vorba de bateriile defecte din modele.
Insa daca credeai ca ghinionul companiei s-a oprit la esecul lui Note 7, te-ai inselat amarnit.
Aparent Samsung SDI Co. (producatorul de baterii din Note 7) a avut parte de un incendiu „minor” la una din fabricile din nordul Chinei. (nu stiu cat a fost de minor, daca a fost nevoie de peste 100 de pompier sa-l stinga)
Conform oficialilor companiei, incendiul a fost unul de proportii mici si nu a afectat linia de productie. Incidentul s-a petrecut la zona unde erau deseuri ale fabricii.
Martorii spun ca un fum negru a inceput sa se ridice in atmosfera din zona fabricii dar la foarte scurt timp a fost stins. Primele imagini au aparut pe reteaua de socializare Weibo, unde martorii au semnalat incidentul cu prietenii lor de pe internet.

Fabrica de baterii Samsung SDI Co. este o filiala a companiei ce era responsabila cu producerea bateriilor din explozivul Note 7. Din cate am inteles, tot acest departament se va ocupa de bateriile din Galaxy S8 si viitorul Note.
Insa sa speram ca vor fi lansari fara evenimente neplacute.
sursa
 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani