Image default
Stiri Stiri telefoane

(Exclusiv) Google taie orice legatura cu Huawei

SUA tocmai a blocat compania Huawei in a mai colabora cu companii americane. Astfel orice companie ce are in momentul de fata legaturi legale cu Huawei si are resedinta in America, va fi obligata sa isi retraga parteneriatul.

Pe viitor orice companie va dori sa colaboreze cu Huawei (orice companie americana) este obligata sa ceara permisiunea guvernului.

In urma deciziei guvernului American, compania Google a anuntat oficial ca nu mai are legaturi cu Huawei. De acum Google nu va mai furniza update-uri direct companiei cu exceptia update-urilor de securitate si a serviciilor Google Play. Insa si aceste update-uri sunt doar pentru dispozitivele actuale.

Care va fi strategia de acum?

Huawei a intrat in defensa si circula vorba ca deja pregatesc un nou sistem de operare care posibil sa fie bazat pe Android-ul din codul sursa Google. Mai mult decat atat deja au inceput demersurile pentru a se asigura ca exista componentele necesare construirii de noi dispozitive.

Momentan nimic nu este cert in privinta viitorului companiei dar un aspect este clar: Huawei a suferit o lovitura masiva.

sursa

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me