Descarca Whatsapp

Descarca Whatsapp si instaleaza aplicatia manual de aici rapid

In anumite situatii sistemele de operare tind sa reactioneze ciudat in unele circumstante. Asta se datoreaza la mai multe variabile care nu pot sa le determin acum in acest articol.
Dar ce te faci atunci cand OS-ul face figuri si nu poti instala de pe Magazinul Play o aplicatie de care ei nevoie?
Esti nevoit sa apelezi la sursa externe de unde o poti produra, cel putin pe Android.
Aici (in articol) o sa ai posibilitatea sa gasesti un link de unde poti descarca Whatsapp.
Mai intati de toate, trebuie sa-ti tin o „predica” relativ scurta pe un subiect destul de important.
Inainte sa descarci orice aplicatiei, indiferent de natura ei, trebuie sa te asiguri ca sursa externe de unde o procuri este una de incredere si testata de mai multe persoane. Daca nu faci acest aspect relativ simplu te poti trezi ca iei un malawer care iti poate face mai mult rau decat bine dispozitivului tau mobil.
Chiar recent au fost mai multe cazuri de infectari ale dispozitivelor mobile cu Android de catre aplicatii care minau bitcoin in timp ce promiteau ca executau alte functii si acesta este doar un caz foarte fericit.
Mai grav este ca iti pot sustrage date cu caracter personal sau mai grav pot sa afecteze performanta sau longevitatea telefonului (solicitand diverse componente sau facand brick dispozitivului)

➡️ Descarca Whatsapp de aici

Deci sa nu spunem ca nu te-am avertizat. Acum poti descarca de mai sus aplicatia si trebuie sa o instalezi manual pe dispozitiv. Daca la instalare primesit o eroare, intra la Setari, Securitate si activeaza instalarea din Surse necunoscute apoi da iar click pe aplicatie.
Si gata! Tocmai ai instalat Whatsapp pe dispozitivul tau mobil cu Android rapid si simplu.
Recomand sa utilizati metoda de mai sus doar in cazul in care nu puteti descarca aplicatia de pe Magazinul Play sau nu aveti Magazinul Play disponibil pe telefon.
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani