descarca instagram lite

Descarca Instagram Lite de aici daca ai un telefon cu Android mai batran

Instagram are o versiune usoara pentru resurse menita pentru telefoanele mai putin performante

Instagram Lite este o varianta de aplicatie a popularei retele de sociale menita pentru dispozitivele cu Android ce nu sunt atat de performante. Menirea principala a Instagram Lite este sa  permite celor care au un telefon cu Android GO (sistemul de operare Google ce e cu mult mai usor in ceea ce proveste consumul de resurse in comparatie cu Android-ul normal intalnit pe majoritatea dispozitivelor prezente acum pe piata) sa acceseze reteaua de socializare fara sa sufere o scadere a performantei sau a duratei de viata a bateriei.
In momentul de fata si cel mai probabil si pe viitor, Instagram Lite este si va fi disponibila doar pe Android, utilizatorii de iOS vor fi nevoiti sa utilizeze aceiasi versiune a aplicatiei chiar daca telefonul este unul de generatie veche.
In cazul telefoanelor cu Android ce au un sistem de operare mai vechi o sa fie o usurare aplicatia, atat din punct de vedere a performantei cat si a duratei de viata a bateriei. Fiind cu mult mai cursiva in exercutarea activitatilor din viata de zi cu zi.
Mai mult decat atat versiunea Lite a Instagram poate functiona fara probleme chiar si pe o conexiune la internet mai slaba, aspect ce este in avantajul persoanelor ce nu au un semnal bun la internet sau pur si simplu nu au o conexiune rapida la internet.

➡ Descarca Instagram Lite de aici

Cateva aspecte ce trebuie sa le cunosti inainte de a instala aplicatia pe telefonul tau mobil cu Android.

  • Daca ai un dispozitiv nou, performant, nu o sa vezi un beneficiu prea mare in instalarea Instagram Lite (numai daca doresti baterie mai buna, care poate fi realizata cu ajutorul setarilor din sistem si mai precis hibernarea fortata a plicatiei atunci cand nu o folosesti)
  • Daca telefonul are o versiune de Android mai veche de Lollipop, Instagram Lite nu va putea fi descarcata din Magazinul Play ci va trebui sa instalati manual apk.-ul de aici insa posibil sa cauzeze unele probleme de stabilitate
  • Nu toate functiile din aplicatia normala Instagram vor fi disponibile in versiunea Lite (desi am inteles ca treptat vor fi adaugate)

 
Cam asta ar fi tot de spus despre Instagram versiunea Lite. Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri nu trebuie sa ezitati sa mi le adresati in sectiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook.
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani