deblocare icloud

Deblocare iCloud pentru iPhone 6 si 6s reusite de chinezi

Deblocarea iCloud este o realtitate pentru modelele Apple iPhone 6 si 6s ce necesita intervenit hardware

Apple are faurit unul dintre cele mai sigure sisteme de operare mobile din lume.
iOS este denumirea acestuia si in momentul de fata sistemul de operare e al 2-lea cel mai popular din lume.
Fiind foarte popular si destul de multe persoane importante utilizeaza unul, hackerii incearca de fiecare data cand au ocazia sa-i compromita integritatea.
De princina asta si din motive de protejare a intimitatii utilizatorilor, Apple a introdus in urma cu ceva ani sistemul iClould.
Practic iti permite sa iti asociezi un telefon contului si daca cineva il sustrage, poti transforma modelul intr-o caramida doar cu cateva click-uri.
Avand si posibilitatea sa-ti stergi de la distanta informatiile confidentiale din telefon.
Este un sistem de protectie foarte avansat pentru prevenirea sutragerii de informatii si revanzarea bunului pe piata neagra, dar ce te faci daca uiti parola iClould si blochezi din greseala telefonul?
Ai putea sa dai un recover la cont, ceea ce ar fi extrem de simplu, daca nici aceasta metoda nu a functionat?
Pai, din nefericire, ai dea face cu o caramida extrem de scumpa.
Cel putin aveai de-a face cu o caramida scumpa in trecut, acum chinezii de la Rewa au gasit o solutie.
Practic este o metoda de deblocare iCloud ce necesita o serie de aparate speciale si un tehnician destul de competent.
Procedeul de deblocare iCloud consta in extragerea de anumite componente cheie ce salveaza informatii referitoare la telefon si contul in sine.
Dupa extragerea componentelor se efectueaza modificari la nivel de cod in asa fel incat telefonul sa fie lasat „liber” de la legatura cu contul blocat.
Nu este simplu!
In plus masinariile ce sunt implicate in procedeul de deblocare iCloud costa cateva sute bune de $, insa pentru persoanele care au service-uri investitia se justifica per total.
In monentul de fata, procedura pare sa functioneze doar pentru iPhone 6 si iPhone 6S (incluzand variantele Plus)
Momentan nu stiu daca ai cum sa faci o deblocare iCloud utilizand alte modele de iPhone, cel putin nu cu metoda actuala.

Aceasta metoda este exemplificata de chinezii de la Rewa, astfel ca sa fie aplicata cu succes necesita tool-urile acestora.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles