Dacă găsești un bug la iPhone poți primi 1 milion de $ 31

Dacă găsești un bug la iPhone poți primi 1 milion de $

Apple contribuie activ la securitatea sistemelor lor de operare. Atât pe computer, telefon cât și ceasul smart, securitatea dispozitivelor companiei americane e una din cele mai bun din industrie.

Și se pare că asta nu este îndeajuns, se vrea securitate mai mare decât cea actuală (ceea ce nu poate fi rău din punctul meu de vedere).

Compania Apple a lansat un program prin care anunță că orice persoană descoperă o vulnerabilitate de securitate la partea lor software, poate primi până la 1.000.000 $.

Bine, nu este chiar atât de simplu să primești acest milion, fiind un sistem de operare atât de închis și protejat de pătrunderea neautorizată din exterior. Însă există posibilitatea ca în anumite situații să se descopere vulnerabilități ce nu au fost anticipate.

Mai mult decât atât Apple chiar dorește să ajunge companiile ce vor să participe la program, furnizând dispozitive modificate făcând hacking-ul mai ușor.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani