Acasă Stiri Cursurile FII Practic ofera training in IT pentru studenti si elevi

Cursurile FII Practic ofera training in IT pentru studenti si elevi

de către Dan Mutu

 
fii practic
Programul FII Practic consta in training-uri pentru studenti si elevi in domeniul IT fie ca ai experienta sau nu. Proiectul a luat nastere acum 4 ani in Iasi si este organizat de catre ASII (Asociatia Studentilor Informaticieni din Iasi) impreuna Facultatea de Informatica din Iasi si partenerii.
Cursurile FII Practic se impart in mai multe categorii in functie de preferintele fiecarui invatacel:

  • Front-End
  • Back-End Development
  • Design
  • Game Development
  • Android
  • Management Antreprenorial
  • DevOps
  • Project Management
  • Communication Skills

Luand in considerare cererea din ce in ce mai mare a persoanelor interesate de acest proiect, anul acesta FII Practic ajunge si la Cluj. Odata cu initierea proiectului in Cluj mai au loc doua evenimente noi si in Iasi.
Este vorba despre: FII Practic Conference unde cursantii au posibilitatea de a participa la 6 prezentari in IT software skills pe parcursul a 24 de ore si FII Practic Hackathon unde in cadrul acestui maraton de o zi participantii trebuie sa analizeze si sa rezolve o problema sau o necesitate a comunitatii.
Cursurile FII Practic (in Iasi) se tin in sediul Facultatii de Informatica UAIC, in weekend-uri consecutive si dureaza aproximativ 2 ore.
Perioada in care sunt desfasurate training-urile FII Practic este: 7 Martie 2015 – 26 Aprilie 2015 . Dupa finalizarea training-urilor vei redacta un proiect in care iti sunt evaluate cunostintele si vei primi o diploma semnata de decanul Facultatii de Informatica din Iasi si de presedintele ASII. Cele mai bune 3 proiecte ale fiecarei grupe vor fi premiate pentru activitate avuta in timpul programului. Festivitatea de premiere are loc pe data de 7 Mai 2015.
Toate astea iti suna bine? Ce mai astepti?! Inscrierile la FII Practic sunt pana pe 22.02.2015 deci ar fi cazul sa te grabesti. 😀
 

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani