Cum sa obtii WINDOWS 10 GRATUIT

windows 10

Obtine Windows 10 Gratuit prin programul Windows Insider.

Microsoft ne-a facut sa fim extrem de confuzi cand vine vorba de Windows 10. Trebuie sa platesti pentru el? Nu trebuie sa platesti pentru el? Update-ul va fi gratuit? Nu va fi gratuit?
Da, e un haos total, insa apele s-au limpezit acum. Daca ai un Windows 7 si 8 cu licenta valida vei putea face update la Windows 10 gratuit pentru o perioada de un an. Licentele piratate nu mai intra in acest program de activare cum se zvonea initial.
Insa ce faci daca nu ai o licenta valida sau o versiune mai veche de Windows? Poti sa obtii foarte usor Windows 10 GRATUIT.
Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi ultima versiune de test (build 10130) si sa ai un cont de Windows Insider si atunci cand va fi lansat oficial (29 iulie) Windows-ul se va activa automat.
Este o strategie foarte interesant structurata de catre Microsoft, ofera si celor care sunt beta testeri un beneficiu direct pentru faptul ca sunt dispusi sa indure problemele de functionare (care sunt) si pe langa asta isi aduc mai multi potentiali clienti in portofoliu.
Programul Windows Insider nu se va finaliza odata ce Windows 10 va fi lansat, acesta va continua pentru implementarea de noi functii si rezolvarea viitoarelor probleme.
Descarca Windows 10 GRATUIT de AICI. (ai nevoie de un cont Microsoft si sa te inregistrezi in programul pentru testeri)

sursa

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani