Cum sa obtii WINDOWS 10 GRATUIT 31

Cum sa obtii WINDOWS 10 GRATUIT

windows 10

Obtine Windows 10 Gratuit prin programul Windows Insider.

Microsoft ne-a facut sa fim extrem de confuzi cand vine vorba de Windows 10. Trebuie sa platesti pentru el? Nu trebuie sa platesti pentru el? Update-ul va fi gratuit? Nu va fi gratuit?
Da, e un haos total, insa apele s-au limpezit acum. Daca ai un Windows 7 si 8 cu licenta valida vei putea face update la Windows 10 gratuit pentru o perioada de un an. Licentele piratate nu mai intra in acest program de activare cum se zvonea initial.
Insa ce faci daca nu ai o licenta valida sau o versiune mai veche de Windows? Poti sa obtii foarte usor Windows 10 GRATUIT.
Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi ultima versiune de test (build 10130) si sa ai un cont de Windows Insider si atunci cand va fi lansat oficial (29 iulie) Windows-ul se va activa automat.
Este o strategie foarte interesant structurata de catre Microsoft, ofera si celor care sunt beta testeri un beneficiu direct pentru faptul ca sunt dispusi sa indure problemele de functionare (care sunt) si pe langa asta isi aduc mai multi potentiali clienti in portofoliu.
Programul Windows Insider nu se va finaliza odata ce Windows 10 va fi lansat, acesta va continua pentru implementarea de noi functii si rezolvarea viitoarelor probleme.
Descarca Windows 10 GRATUIT de AICI. (ai nevoie de un cont Microsoft si sa te inregistrezi in programul pentru testeri)

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles