Image default
Stiri Stiri software

Cum sa obtii WINDOWS 10 GRATUIT

windows 10

Obtine Windows 10 Gratuit prin programul Windows Insider.

Microsoft ne-a facut sa fim extrem de confuzi cand vine vorba de Windows 10. Trebuie sa platesti pentru el? Nu trebuie sa platesti pentru el? Update-ul va fi gratuit? Nu va fi gratuit?
Da, e un haos total, insa apele s-au limpezit acum. Daca ai un Windows 7 si 8 cu licenta valida vei putea face update la Windows 10 gratuit pentru o perioada de un an. Licentele piratate nu mai intra in acest program de activare cum se zvonea initial.
Insa ce faci daca nu ai o licenta valida sau o versiune mai veche de Windows? Poti sa obtii foarte usor Windows 10 GRATUIT.
Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi ultima versiune de test (build 10130) si sa ai un cont de Windows Insider si atunci cand va fi lansat oficial (29 iulie) Windows-ul se va activa automat.
Este o strategie foarte interesant structurata de catre Microsoft, ofera si celor care sunt beta testeri un beneficiu direct pentru faptul ca sunt dispusi sa indure problemele de functionare (care sunt) si pe langa asta isi aduc mai multi potentiali clienti in portofoliu.
Programul Windows Insider nu se va finaliza odata ce Windows 10 va fi lansat, acesta va continua pentru implementarea de noi functii si rezolvarea viitoarelor probleme.
Descarca Windows 10 GRATUIT de AICI. (ai nevoie de un cont Microsoft si sa te inregistrezi in programul pentru testeri)

sursa

 

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me