lg g7 thinq

CONFIRMAT: LG G7 ThinQ va avea display de 6.1” LCD

LG G7 ThinQ va avea un ecran LCD cu acuratete mare a culorilor si aspect diferit fata de predecesor

Am scris ieri un articol despre LG G7 insa nu stiam exact daca informatiile aparuta pe internet sunt adevarate sau nu.
Se pare ca acum avem o confirmare a dispozitivului ce urmeaza sa fie lansat saptamana viitoare de LG, cel putin a unor componente ce fac telefonul.
Noul dispozitiv mobil al companiei poarta titlul de varf de gama avand un display de 6.1” LCD ce este intitulat „Super Bright Display” rezolutia fiind 3120 x 1440 px. Forma display-ului este 19.5:9, fiind putin mai inalt decat predecesorul.
Inca un detaliu interesant referitor la ecran este faptul ca va avea acoperire 100% pentru spectrul DCI-P3 si vor fi setari preferinite pentru reproducerea culorilor.
Mai mult decat atat dispozitivul va avea diferite moduri inteligente pentru camera, ce vor contribui la recunoasterea scenariului fotografiat cu ajutorul inteligentei artificiale, recunoastere ce va facilita ajustarea automata a culorilor dupa caz.
Ce mai stim acum este prezenta unui buton pentru Google Assistant undeva pe lateral, care sa speram ca va putea fi configurat cu aplicatia dorita.
Pe 2 Mai va fi lansarea oficiala a dispozitivului care cel mai probabil va fi transmisa live pe Facebook.
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani