Computer la incheietura: Rufus Cuff

rufus cuff

Rufus Cuff este un dispozitiv cu Android ce-ti sta la incheietura

Mie personal imi plac destul de mult filmele SF. Efectele speciale sunt elementul care il apreciez cel mai mult in cadrul unui film, sunt sincer. Nu zic ca story line-ul nu ar fi important, este, logic, numai ca animatiile, exploziile, actiunea SF bine facuta ma gadila undeva. 😀
Sunt sigur ca nu doar eu apreciez asta, mai sunt persoane, insa mai era un aspect ce ma fascina efectiv cand eram mai mic la filmele SF: dispozitivele inteligente ce le aveau actorii la incheietura.
Ulterior acesta s-au materializat in ceasuri smart si telefoane in forma de ceas. Sunt destul de interesante in sinea lor, nu neg! Dar am dat peste un dispozitiv mult mai interesant zilele astea. 😀
Rufus Cuff este un computer cu Android ce il porti la mana, ca un ceas smart, numai ca functiile ce le poate executa sunt echivalente unui telefon mobil.
Dispozitivul se conecteaza la telefonul tau cu Android sau iOS si poate trimite mesaje, email-uri ba chiar poti raspunde si la apeluri video.
Rufus Cuff are un ecran de 3,2” touch screen cu un procesor TI Cortex A9 (cred ca dual-core), 16/32/64gb memorie interna, 1175mAh bateria si majoritatea modalitatilor de conectivitate disponibile intr-un smartphone.
Gadgetul este resistent la apa si praf si functioneaza cu sistemul de operare Android Kitkat.
Asa arata foarte cool si interesant numai ca in viata de zi cu zi nu ii vad practicalitatea. Este destul de mare si daca ai ceva bluze cu maneca lunga nu stiu exact cum il vei putea butona.
rufus cuff

Dar nu este inutil!

Ar fi destul de practic atunci cand executi activitati fizice sau la care ai nevoie musai de ambele maini. In timpul asta poti verifica elemente esentiale si raspunde la apeluri, mesaje sau multe alte activitati ce ar implica un calculator. Bine, in contextul in care merge atasat pe imbracaminte.
Momentan Rufus Cuff este disponibil la precomanda si costa aproximativ 250$, pretul mi se pare cam mare pentru ceea ce oferta insa presupun ca cei cu adevarat interesati sunt dispusi sa investeasca.
Sper ca in viitorul apropiat sa vedem mai multe dispozitive de acest gen.
Campania Indiegogo este aici.

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles