kirin 980

Cipul Kirin 980 este confirmat se asteapta lansare alui pe 31 August

Kirin 980 este confirmat neoficial si pe 31 August posibil sa-l vedem lansat

Cipul Kirin 980 este confirmat se asteapta lansare alui pe 31 August 31
Kirin este seria de cipuri Huawei care sunt instalate pe dispozitivelor lor smart. Acestea sunt relativ recente in comparatie cu procesoarele integrate de la Qualcomm sau Mediatek, insa performanta este surprinzator de buna. Astfel oferind o experienta de utilizare foarte fluida a posesorilor dispozitivelor Huawei.
Acum este momentul sa aflam care este viitorul cip integrat al companiei si se pare ca pe 31 August o sa fie lansarea oficiala.
Pe data de 31 August compania Huawei va gazdui un eveniment in Berlin la IFA 2018 unde cel mai probabil va face oficial cipul Kirin 980.
Ne face sa credem ca lansarea este iminenta pentru ca anul trecut tot in aceiasi perioada, Huawei a facut public cipul 970 ce il regasim acum pe modelul p20.
Specificatiile anticipate pentru Huawei Kirin 980 ar fi 4 nuclee Cortex A77 si 4 nuclee Cortex A55 cu o frecventa maxima de operare la 2.8Ghz. O  sa aiba integrat un NPU ce se va ocupa de procesare eficienta a task-urilor grafice intense si o sa aibe integrate capacitati aferente realitatii virtuale si inteligentei artificiale.
Primele dispozitive cu noul procesor posibil sa le vedem in acest an.
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani