Cipul Kirin 980 este confirmat se asteapta lansare alui pe 31 August

kirin 980

Cipul Kirin 980 este confirmat se asteapta lansare alui pe 31 August

Kirin 980 este confirmat neoficial si pe 31 August posibil sa-l vedem lansat


Kirin este seria de cipuri Huawei care sunt instalate pe dispozitivelor lor smart. Acestea sunt relativ recente in comparatie cu procesoarele integrate de la Qualcomm sau Mediatek, insa performanta este surprinzator de buna. Astfel oferind o experienta de utilizare foarte fluida a posesorilor dispozitivelor Huawei.
Acum este momentul sa aflam care este viitorul cip integrat al companiei si se pare ca pe 31 August o sa fie lansarea oficiala.
Pe data de 31 August compania Huawei va gazdui un eveniment in Berlin la IFA 2018 unde cel mai probabil va face oficial cipul Kirin 980.
Ne face sa credem ca lansarea este iminenta pentru ca anul trecut tot in aceiasi perioada, Huawei a facut public cipul 970 ce il regasim acum pe modelul p20.
Specificatiile anticipate pentru Huawei Kirin 980 ar fi 4 nuclee Cortex A77 si 4 nuclee Cortex A55 cu o frecventa maxima de operare la 2.8Ghz. O  sa aiba integrat un NPU ce se va ocupa de procesare eficienta a task-urilor grafice intense si o sa aibe integrate capacitati aferente realitatii virtuale si inteligentei artificiale.
Primele dispozitive cu noul procesor posibil sa le vedem in acest an.
 

Alte articole interesante

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me