Cele mai bune telefoane ale anului 2017 ce merita atentia ta 31

Cele mai bune telefoane ale anului 2017 ce merita atentia ta

cele mai bune telefoane 2017

Cele mai bune telefoane ale anului 2017 ce merita atentia ta si poate chiar si banii tai

Este o idee prea devreme sa discutam despre cele mai bune telefoane ale anului 2017, cumva inteleg acest punct de vedere, insa majoritatea dispozitivelor de interes deja au fost lansate.
Asa ca vad asta ca o oportunitate sa le mentionam pe cele mai bune, cele care au fost lansate si deja au lasat o impresie foarte buna per total.
In „coltul” fiecarui telefon mentionat am sa pun o scurta descriere, insa daca doresti sa vezi mai multe imagini sau detalii referitoare la model o sa ai un link catre blog unde poti citi mai multe.
Fara sa ne mai lungim initul, am sa trec direct la aceasta enumeratie.

Samsung Galaxy S8

Cele mai bune telefoane ale anului 2017 ce merita atentia ta 32
⏩  Mai multe detalii aici
Samsung a dat-o in bara anul trecut cu Galaxy Note 7, de asta au avut un buget de marketing imens pe anul precedent.
Insa compania doreste sa se „spele de greselile trecutului” cu noul Galaxy S8. Telefonul este cel mai performant pana in momentul de fata din punct de vedere ai puterii de procesare, nu are margini la display, are tehnologii ca senzor de amprenta si senzor de scanare a retinei si nu in ultimul rand, prezinta una din cele mai performante camere de pe un dispozitiv mobil.
Modelul vine in doua variante: Galaxy S8 si Galaxy S8+, singurele diferente notabile intre cele doua sunt diagonala display-ului si dimensiunea bateriei.
Pretul modelului este o idee cam piperat, in Romania depaseste 3400 lei pentru modelul de baza.

LG G6

Cele mai bune telefoane ale anului 2017 ce merita atentia ta 33
⏩  Mai multe detalii aici
LG G5 nu a fost un succes, desi telefonul avea specificatii foarte solide si era printre singurele modele ce inca avea o baterie detasabila. Asta a facut compania LG sa se reorienteze in privinta noului model LG G6.
LG G6 intra in lista de cele mai bune telefoane ale anului 2017 datorita design-ului minimalist, performantei,  display-ului si a camerelor.
Modelul are doua camere de 13 MP captand mai multe detalii decat modelul precedent si datorita display-uluid e 5,7” fara margini iti ofera una din cele mai bune experiente de utilizare.
 
Mai multe telefoane curand…
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani