Cel mai performant telefon din lume in 2019 31

Cel mai performant telefon din lume in 2019

[penci_review id=”7775″]

Cand spui cel mai performant telefon din lume mai ca iti vine sa razi.

Zic asta pentru ca majoritatea telefoanelor de top din ziua de azi sunt extrem de apropiate in materie de performanta. Astfel diferentele care ar exista intre ele sunt intr-o oarecare masura nesemnificative, cel putin in utilizarea in viata de zi cu zi.

Dar am pornit in cautare si tin sa va spun ca am descoperit (zic eu) cel mai performant telefon din lume in anul 2019.

Cum am facut selectia?

Pai am selectat topul telefoanelor din ziua de azi si m-am uitat la ceva mostre de benchmark-uri sintetice pe internet (ce am gasit eu pe bloguri si forumuri). In acelasi timp am aruncat o privire si peste camere, durata de viata a bateriei si aspect.

Dupa cum am spus si mai sus, diferenta este super nesemnificativa intre modelele de top. Deci oricare model practic ar fi cel mai performant sa spunem din gama producatorului.

In lista mea au fost urmatoarele telefoane:

Xiaomi Mi 9 Vezi pe: eMAG GearBest AliExpress

OnePlus 7 Pro Vezi pe: eMAG GearBest AliExpress

Huawei P30 Pro Vezi pe: eMAG GearBest AliExpress

Samsung Galaxy S10 Vezi pe: eMAG GearBest AliExpress

Asus Zenfone 6 Vezi pe: eMAG GearBest AliExpress

Apple iPhone XS Max Vezi pe: eMAG GearBest AliExpress

Cine a iesit in top?

OnePlus 7 Pro a iesit cu cele mai mari scoruri la benchmark-urile sintetice. Telefonul reuseste scoruri de 370.000 – 378.000 in Antutu si undeva la 3555 – 3650 Single-Core si 11000 – 11050 Multi-Core pe Geekbench.

E la o diferenta de ceva procente de toate modelele listate mai sus.

Mai mult decat atat durata de viata a bateriei este considerabil mai buna fata de majoritatea competitiei (exceptie Mi 9 ce a scos pe la 95 ore anduranta conform Gsmarena). Cei de la Gsmarena au testat telefonul si au reusit sa scoata un scor de anduranta cu acesta de 85h. Astfel bateria de 4000mAh o sa-ti garanteze autonimie pentru aproape 2 zile fara probleme, chiar si cu o utilizare mai intensa.

Sistemul de camere este si el fain. Sunt 3 module principale de camera ce iti permite sa captezi fotografii wide, cu zoom optic 3x si fotografii normale la o rezolutie de pana la 48 MP.

Calitatea fotografiile este foarte buna dupa cum era de asteptat. Ajuta mult stabilizarea optica si optimizarile camerei pe partea de software. Pe partea de video, telefonul e cam cel mai bun din toata selectia mea. Clipuri video clare, focus rapid si culori naturale.

Camera frontala este motorizata si e ascunsa in carcasa, odata ce schimbi pe modul selfie aceasta va iesi din telefon.

Display-ul este de tip AMOLED garantand un contrast infinit si culori foarte vibrate si datorita standardului HDR10+ si ratei de refresh de 90Hz o sa ai sesiune de gaming intense.

Aspectul ramane la aprecierea fiecaruia da eu cred ca e un telefon desul de aspectuos. O constructie din metal si sticla ca un ecran ce iti va capta atentia garantat.

Ecranul este usor curbat la margini si rama laterala are un design ergonomic ce iti permite sa il tii comod in mana pentru perioade lungi de timp.

Imagini pentru oneplus 7 pro

Voi ce spuneti, este OnePlus 7 telefonul anului?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani