hosting site

Cel mai bun hosting: Cum iti gasesti firma de gazduire ideala?

Cel mai bun hosting

Cel mai bun hosting: Cum iti gasesti firma de gazduire ideala?

In momentul de fata sunt sute de firme ce ofera servicii de web hosting. Iar asta doar pentru o parte din Europa, la nivel global cred ca sunt ceva mii.
Majoritatea ofera servicii pentru clienti mici si medii, insa exista si companii de hosting cu pachete dedicate sectorului enterprise.
Insa acum ne axam mai mult pe ideea de cel mai bun hosting pentru proiecte mici si mijlocii.
Ca sa gasesti un hosting bun, o sa ti se para un task dificil. Nu numai din princina ofertei foarte variate, insa si din cauza faptului ca review-urile ce le gasesti online nu sunt consistente intr-o buna parte din situatii.

De ce?

Pai feedback-ul hosting-ului poate fi dat de o persoana neexperimentata ce folosea cel mai ieftin serviciu din oferta pentru un proiect ce necesita un alt pachet (asta ca un exemplu) sau pur si simplu e fals.
Ai nevoie de o sursa de incredere unde iti sunt mentionate clar avantajele si dezavantajele in alegerea unui pachet de hosting, sa fie clar mentionate si intr-o oarecare ordine.

Aici intervine Hosting Reviews 247!

Practic cei de la Hosting Reviews iti ofera o lista de companii ce ofera servicii de hosting (lista se extinde period si sunt incluse doar companiile mari cu reputatie buna in Europa si in lume).
Preturile serviciile de hosting internationale sunt o idee mai mari decat ale companiilor autohtone, insa calitatea serviciilor este pe masura, dupa cum era de asteptat.
Companiile sunt plasate intr-o lista si au primit un scor pentru pretul ce il ofera si functiile pachetului de gazduire (se ia pachetul de gazduire cel mai rentabil).
Iar daca te-ai hotarat in achizitionarea unui pachet, site-ul iti ofera si un cupon de discount ce il poti lua cu doar un click.
Tot pe Hosting Reviews  gasiti si domenii de cumparat de la diverse companii. La fel, acestea sunt plasate in ordine in functie de convenienta materiala.
Si inca un plus, ar fi disponibilitatea cupoanelor de advertising pentru fiecare host in parte. Unele host-uri ofera cupoane pentru toate motoarele de cautare, deci e pacat sa nu profiti.
Puteti accesa site-ul Hosting Reviews aici

Care consideri ca este cel mai bun hosting?

Lasa un comentariu mai jos si poti sa ma urmaresti si pe Instagram sau Snapchat daca nu o faci deja.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani