Ceasul WebOS LG confirmat #CES2015

ceas webos lg smart

Ceasul WebOS LG va fi lansat in primul semestru din anul 2016

Acum cateva zile am postat un articol in care era un ceas misterios la mana prezentatorului Audi de la CES 2015.
Pana acum cateva ore nu stiam nimic de produs. Era atat de ambigua situatia incat nici macar nu credeam ca acesta va intra in productie pentru consumatori.
Echipa Android Central a stat aproape cu ceasul smart LG. L-au butonat putin chiar si ne-au impartasit experianta lor intr-un clip. Ceasul smart LG are WebOs ca sistem de operare si este modelul: W120L.
Cat despre componentele interne stim ca are un Snapdragon 400 sau 410, suport pentru NFC, senzor pentru detectarea ritmului cardiac, geam protector din Safir.
Aparent LG planuieste sa lanseze o linie de ceasuri smart cu WebOs .
Detalii despre acest sistem de operare stim din perioada cand era pe tablete, dupa ce a fost cumparat de HP si ulterior vandut catre LG, LG la pus pe televizoarele lor deci au aparut modificari substantiale la design. In cazul ceasului va puteti imagina ca nu stim absolut nimic, din clip pare similar cu Android Wear, dar este probabil sa aduca si functii noi.
Ceasul smart LG cu WebOs a fost dat celor de la AUDI pentru al prezenta impreuna cu noile masini din gama care se vor descuia cu ajutorul ceasului.
Ceasul WebOS LG cel mai probabil il vom vedea la MWC desi Android Central mentioneaza ca este posibil sa nu-l vedem pana la inceputul lui 2016.
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani