Ceasul WebOS LG confirmat #CES2015 31

Ceasul WebOS LG confirmat #CES2015

ceas webos lg smart

Ceasul WebOS LG va fi lansat in primul semestru din anul 2016

Acum cateva zile am postat un articol in care era un ceas misterios la mana prezentatorului Audi de la CES 2015.
Pana acum cateva ore nu stiam nimic de produs. Era atat de ambigua situatia incat nici macar nu credeam ca acesta va intra in productie pentru consumatori.
Echipa Android Central a stat aproape cu ceasul smart LG. L-au butonat putin chiar si ne-au impartasit experianta lor intr-un clip. Ceasul smart LG are WebOs ca sistem de operare si este modelul: W120L.
Cat despre componentele interne stim ca are un Snapdragon 400 sau 410, suport pentru NFC, senzor pentru detectarea ritmului cardiac, geam protector din Safir.
Aparent LG planuieste sa lanseze o linie de ceasuri smart cu WebOs .
Detalii despre acest sistem de operare stim din perioada cand era pe tablete, dupa ce a fost cumparat de HP si ulterior vandut catre LG, LG la pus pe televizoarele lor deci au aparut modificari substantiale la design. In cazul ceasului va puteti imagina ca nu stim absolut nimic, din clip pare similar cu Android Wear, dar este probabil sa aduca si functii noi.
Ceasul smart LG cu WebOs a fost dat celor de la AUDI pentru al prezenta impreuna cu noile masini din gama care se vor descuia cu ajutorul ceasului.
Ceasul WebOS LG cel mai probabil il vom vedea la MWC desi Android Central mentioneaza ca este posibil sa nu-l vedem pana la inceputul lui 2016.
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles