Ceasul smart Vector promite 30 zile de autonomie 31

Ceasul smart Vector promite 30 zile de autonomie

Ceasul smart Vector promite 30  zile de autonomie

Vector este un ceas smart ce promite o autonomie a bateriei de 30 zile

Majoritatea ceasurilor smart care sunt in acest moment pe piata au o durata de viata a bateriei undeva la 2-7 zile. Rare sunt cazurile cand dispozitivele tin mai mult de atat. Sunt putine exceptii care trec peste aceasta limita de 7 zile, viitorul ceas de la Pebble va tine 10 zile care este destul de mult insa nu a fost testat ca sa fie confirmat. Ceasul celor de la Vector promite o autonomie mult peste Pebble.
Compania Vector promite 30 de zile de autonomie a bateriei a ceasului, da…ai citit bine, 30 de zile.
Logic ca o sa depinda cat de intens il folosesti, luminozitatea ecranului, cate notificari primesti pe ora dar daca nu tine 30 de zile, 25 ar trebui sa-l ai sigur incarcat. Asta cel putin in teorie, la fel ca in cazul ceasului Pebble nu a fost testat si confirmat dar numai aspectul in sine suna destul de promitator.

Vector este coordonata de fostul CEO Timex Joe Santana si fostul designer al Nike Steve Jarvis.

Momentan nu stim exact ce poate ceasul smart sau pe ce sistem de opera va rula, insa dispozitivul va fi compatibil cu Android, iOS chiar si Windows Phone.
Ceasul Vector va fi disponibil in vara la un pret de 1435 lei pentru modelul Luna cu ecran circular si 816 lei pentru cel cu ecran dreptunghiular Meridian.

Ceasul smart Vector promite 30  zile de autonomie
Foto: Andrew Hoyle/CNET

 
In materie de personalizare: curele par interschimbabile, nu consider ca au un sistem proprietar de pridere in schimb nu vad sa ai posibilitatea sa le cumperi pe alte culori in afara de negru si gri.
Acum sunt curios ce il face pe accesoriu sa fie atat de eficient in materie de consum de energie? Ce sistem de operare si hardware are?
Toate aceste intrebari cred ca-mi vor fi clarificate la vara. 😀
Precomenzi ale ceasului Vector se fac aici.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani