Ceasul smart LG Watch Urbane isi face aparitia la #MWC2015

Ceasul smart LG Watch Urbane isi face aparitia la #MWC2015

Ceasul smart LG Watch Urbane
 
La CES 2015 ceasul smart LG Watch Urbane si-a facut aparitia pentru prima oara. Acesta a fost sesizat la conferinta de presa Audi la mana unuia dintre prezentatori ca ulterior sa fie observat la mai multe persoane ce reprezentau compania Audi.Ceasul smart LG Watch Urbane
Acum la MWC 2015 ceasul smart a fost anuntat de catre LG. Ce e diferit la acesta pe langa faptul ca are suport GSM este sistemul de operare Web OS.
Web OS este sistemul de operare HP care ulterior a fost facut open source si LG l-a adoptat pentru gadgeturile sale.
Interfata este circulara si se navigheaza prin swype caruselul de aplicatii. Ceasul are suport LTE prin intermediul unui Nano SIM deci nu este dependent de un smartphone. Insa poti conecta ceasul la un telefon daca doresti neaparat.
Ceasul smart LG Watch Urbane
Specificatiile LG Watch Urbane sunt:  display P-Oled de 1,3” 320×320 cu o densitate a pixelilor de 348, procesor Snapdragon 400 la 1.2ghz, 1gb de ram si 4GB de memorie interna, WIFI g/b/n, Bluetooth 4.0, GPS, NFC si o baterie de 700mAh pentru modelul LTE si respectiv 300mAh pentru cel 3G.
Ceasul este rezistent la apa pana la 1.5m adancime ca majoritatea dispozitivelor din gama LG.
Disponibilitatea LG Watch Urbane va fi rastransa momentan la SUA si va putea fi achizitionat din Mai urmand sa poata fi cumparat si in Europa perioada imediat urmatoare.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani