Ceasul Pebble Time Steel isi face aparitia pe Kickstarter

Ceasul Pebble Time Steel isi face aparitia pe Kickstarter

Ceasul Pebble Time Steel isi face aparitia pe Kickstarter 146
Dupa succestul remarcabil de saptamana trecuta a Pebble Time pe Kickstarter acum compania anunta Ceasul Pebble Time Steel.
Ceasul Pebble Time Steel este identic in ceea ce priveste componentele interne cu Pebble Time, cu o singura exceptie care este bateria, pe noul model este o idee mai mare. Modelul din metal aduce o carcasa din metal, de aici vine numele, plus curele metalice si din piele.
Odata cu noua varianta a ceasului smart Pebble anunta si „Smartstraps” care ofera posibilitatea dezvoltatorilor de aplicatii si producatorilor de accesorii sa adauge noi functii pentru Pebble Time si Pebble Time Steel cu ajutorul unor curele inteligente. In curele pot fi integrati noi senzori care se conecteaza la ceas cu ajutorul unor pini.
Ceasul Pebble Time Steel isi face aparitia pe Kickstarter 147
 
Deodata proiectul a devenit si mai interesant.
Acum ai ocazia sa-ti printezi o curea la o imprinanta 3D si sa-i integrezi un modul de camera foto sau senzor infrarosu, posibilitatile sunt nenumarate.
Insa daca ai optat pentru un Pebble Time si vrei un Pebble Time Steel, ce este de facut?
Cei care deja au suportat proiectul si au cumparat un Pebble Time pot opta pentru un Pebble Time Steel fara sa-si piarda pozitia in lista de asteptare, diferenta este ca Pebble Time Steel va costa 250$ (pretul de magazin va fi 299$) si se va livra in Iunie.
Pe langa ceas vei primi doua curele: una metalica si una din piele. Ceasul va fi disponibil in 3 culori: gri, negru si auriu.
Ceasul Pebble Time Steel isi face aparitia pe Kickstarter 148

sursa via

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani