Ceasul Pebble Time Steel isi face aparitia pe Kickstarter 31

Ceasul Pebble Time Steel isi face aparitia pe Kickstarter

Ceasul Pebble Time Steel isi face aparitia pe Kickstarter 32
Dupa succestul remarcabil de saptamana trecuta a Pebble Time pe Kickstarter acum compania anunta Ceasul Pebble Time Steel.
Ceasul Pebble Time Steel este identic in ceea ce priveste componentele interne cu Pebble Time, cu o singura exceptie care este bateria, pe noul model este o idee mai mare. Modelul din metal aduce o carcasa din metal, de aici vine numele, plus curele metalice si din piele.
Odata cu noua varianta a ceasului smart Pebble anunta si „Smartstraps” care ofera posibilitatea dezvoltatorilor de aplicatii si producatorilor de accesorii sa adauge noi functii pentru Pebble Time si Pebble Time Steel cu ajutorul unor curele inteligente. In curele pot fi integrati noi senzori care se conecteaza la ceas cu ajutorul unor pini.
Ceasul Pebble Time Steel isi face aparitia pe Kickstarter 33
 
Deodata proiectul a devenit si mai interesant.
Acum ai ocazia sa-ti printezi o curea la o imprinanta 3D si sa-i integrezi un modul de camera foto sau senzor infrarosu, posibilitatile sunt nenumarate.
Insa daca ai optat pentru un Pebble Time si vrei un Pebble Time Steel, ce este de facut?
Cei care deja au suportat proiectul si au cumparat un Pebble Time pot opta pentru un Pebble Time Steel fara sa-si piarda pozitia in lista de asteptare, diferenta este ca Pebble Time Steel va costa 250$ (pretul de magazin va fi 299$) si se va livra in Iunie.
Pe langa ceas vei primi doua curele: una metalica si una din piele. Ceasul va fi disponibil in 3 culori: gri, negru si auriu.
Ceasul Pebble Time Steel isi face aparitia pe Kickstarter 34

sursa via

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles