Ceasul Moto 360 generatia a2a arata superb

moto 360

Ceasul Moto 360 generatia a2a va fi lansat pe 8 Septembrie si arata superb

Moto 360 este unul dintre cele mai populare ceasuri inteligente. Gadgetul are un aspect placut, carcasa din aluminiu, o larga varietate de modalitati prin care il poti personaliza si functioneaza cu sistemul de operare Android Wear.
Insa nu am facut acest articol sa va rescriu informatii ce le stiti deja despre accesoriul smart, articolul e dedicat versiunii cu numarul 2 a ceasului.
In urma cu cateva luni au aparut cateva scurgeri de informatii si una sau doua fotografii cu ce se presupunea a fi Moto 360 versiunea 2 dar eu am fost sceptic in privinta lor. Ceasul din imaginile de atunci parea un prototip si nu produsul final insa fotografia de mai jos este o randare care va fi disponibila curand.
 
 

noul moto 360
FOTO: Moto 360 Generatia 2

Noua generatie Moto 360 va fi disponibil in mai multe culori si va avea un numar de curele care pot fi achizitionate.
Modificarile subtile la design il fac cu adevarat sa iasa in evidenta. Butonul de power a fost urcat putin mai sus si sistemul de prindere a curelei este ca la un ceas clasic (asta rezolva problema fisurarii capacului din spate).
Din imaginea de mai sus pare sa fie mai subtire, marginile drepte si bara din partea de jos a display-ului unde este senzorul ambiental nu a disparut dar pare sa fie mai mica.
UPDATE 03.09.2015
Se pare ca ceasul smart tocmai a fost anuntat oficial de Motorola. Are un procesor Snapdragon 400, 512mb de ram, vine in doua dimensiuni si va putea fi personalizat dupa bunul plac. Articol despre ceas curand.
Ceasul Moto 360 generatia a2a arata superb 31
FOTO: Moto 360 gen2
SURSA: pocketnow

sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani