Ceas smart ieftin Ulefone uWear la doar 90lei cu livrare gratuita

ceas smart ieftin ulefone

Ceas smart ieftin Ulefone uWear la doar 90lei cu livrare gratuita

Ulefone a inceput recent R&D-ul pentru lansarea unui ceas smart si cateva luni mai tarziu a sosit in unele magazine online din China.
Ceasul la prima vedere imprumuta cateva elemente din design-ul lui Apple Watch (ca multe dispozitive din China de altfel) numai ca in esenta este extrem de diferit, de asta si vine cu sloganul:„Not Apple watch, pls call me Uwear”
Prima diferenta semnificativa fata de Apple Watch este sistemul de operare proprietar al Ulefone uWear (practic este OS-ul de pe toate cesurile smart cu cip MTK)
Asta ii permite ceasului sa functioneze atat cu iOS dar si cu Android fara probleme.
Dispozitivul vine cu un ecran de 1,44” 128X128px, o baterie de 220mAh care promite o autonomie undeva la 4-7 zile (depinde de utilizare) si o curea din silicon.
Durata de viata a bateriei este a doua diferenta considerabila care subclaseaza si ceasurile cu Android Wear.
Functionalitatea lui nu difera cu mult in comparatie cu un gadget  Android Wear, Apple Watch sau Pebble.
Il poti utiliza ca monitor de activitate si somn, suporta notificari de la o sumedenie de aplicatii, poti raspunde la telefon sau SMS-uri si are functie de telecomanda pentru camera foto.
ulefone uwear camera shutter
uWear are si certificare IP67 pentru rezistenta la apa, transpiratie si praf si poate fi incarcat in interval de 15minute cu un cablu Micro USB.
ulefone uwear battery
Ecranul este curbat la margini si design-ul carcasei e in asa fel conceput sa nu te incomodeze cand il porti la mana chiar si cand dormi. Culorile disponibile sunt argintiu si negru.
uwear screen
 
Daca vrei un ceas smart ieftin Ulefone care sa functioneze atat cu Android cat si iOS, acesta poate fi alegerea perfecta.
Daca nu esti impresionat de model, vezi o lista mai extensiva de ceasuri smart aici.

? Cumpara ceasul

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani