Ceas misterior LG vazut la #CES2015

ceas smart lg
CES a fost locul unde aceasta saptamana am vazut ce urmeaza sa apara in 2015 pe piata in materie de tech.
Au fost prezentate noi televizioare, frigidere smart, mașini de spalat smart, telefoane, tablete, ceasuri smart si multe alte tipuri de produse.
Hunday a aratat un demo cum poti interactiona cu un autovehicul utilizand un ceas smart. Asta a fost destul de interesant.
Pe data de 6 ianuarie la conferinta de presa Audi: Ulrich Hackenberg era pe podium si tinea prezentarea noilor tehnologii marca Audi. Jurnalistii de la The Verge au remarcat la mana acestuia un ceas smart.
Toti se intrebau ce este cu acest model, fiindca nu exista pe piata in momentul de fata. Ulterior a fost identificat ca un ceas LG, datorita formei cadranului, butoanelor, curelei.
Insa nu se stie daca are un sistem proprietar sau Android Wear. Ce este cert ar fi faptul ca ceasurile au fost facute pentru cei de la Audi, daca vor veni cu viitoarele masini… asta nu știm.
Dispozitivul pare destul de premium si elegant, ar fi un model pentru clasa business adica mai scump.(sa nu fie un model similar ca cel Apple Edition..hmm). Trebuie sa asteptam informatiile oficiale LG pentru o viitoare lansare.
Vrei sa citesti mai multe stiri? CLICK AICI
SURSA

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani