Ce este nou in android 5.0.2 31

Ce este nou in android 5.0.2

update android 5.0.2 geek chronicles
Android 5.0.2 este ultima versiune a sistemului de operare open source conceput de Google. Tocmai ce a ajuns pe Nexus 7 WIFI in forma OTA. Restul gamei de gadget-uri Nexus o sa primeasca update-ul in zilele ce urmeaza.
Dar o data sigura nu se stie, prima o sa fie imaginea apoi update-ul OTA. Care din ele o sa le instalati, depinde de dumneavoastra.
Insa intrebarea este ce este nou la update-ul android 5.0.2? Dupa cum era de asteptat, nu multe. Lista modificarilor nu este extrem de semnificativa, dar asta am mentionat si in postarea cu update-ul la Nexus.
Acest lucru se poate determina dupa numarul versiunii, care nu s-a schimbat cu mult. Insa ce trebuie mentionat din update:

-modificari la modul cum alarmele sunt gestionate
-prevenirea sistemului sa fac conflict intre multiple alarme
-functia TRIM este imbunatatita, acum se asigura ca dispozitivul primeste curatatea de rigoare daca nu a mai fost efectuata de cateva zile.

Experienta pe dispozitive nu se va modifica semnificativ insa este recomandat sa faceti acest update dar nu obligatoriu. Bine, asta atunci cand o sa fie disponibil pentru telefonul sau tableta dumneavoastra.
sursa: android 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani