Ce este nou in android 5.0.2 31

Ce este nou in android 5.0.2

update android 5.0.2 geek chronicles
Android 5.0.2 este ultima versiune a sistemului de operare open source conceput de Google. Tocmai ce a ajuns pe Nexus 7 WIFI in forma OTA. Restul gamei de gadget-uri Nexus o sa primeasca update-ul in zilele ce urmeaza.
Dar o data sigura nu se stie, prima o sa fie imaginea apoi update-ul OTA. Care din ele o sa le instalati, depinde de dumneavoastra.
Insa intrebarea este ce este nou la update-ul android 5.0.2? Dupa cum era de asteptat, nu multe. Lista modificarilor nu este extrem de semnificativa, dar asta am mentionat si in postarea cu update-ul la Nexus.
Acest lucru se poate determina dupa numarul versiunii, care nu s-a schimbat cu mult. Insa ce trebuie mentionat din update:

-modificari la modul cum alarmele sunt gestionate
-prevenirea sistemului sa fac conflict intre multiple alarme
-functia TRIM este imbunatatita, acum se asigura ca dispozitivul primeste curatatea de rigoare daca nu a mai fost efectuata de cateva zile.

Experienta pe dispozitive nu se va modifica semnificativ insa este recomandat sa faceti acest update dar nu obligatoriu. Bine, asta atunci cand o sa fie disponibil pentru telefonul sau tableta dumneavoastra.
sursa: android 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles