Ce este Google Tilt Brush?

ce este google tilt brush

Ce este Google Tilt Brush?

Intr-un cuvant?
Cool
Google tocmai a facut oficiala aplicatia Tilt Brush pentru headset-ul HTC Vive.
Practic este un instrument destul de interesant pentru a desena in 3D.
Ochelarii HTC au instalate camere ce sunt menite sa iti detecteze miscarile mainilor (atunci cand ai manetele in maini) si iti redau gesturile in timp real pe o plansa invizibila care este aerul.
Si cum aer este peste tot intr-o incapere, posibilitatile sunt nelimitate! 😀
Nu stiu precis sa va spun ce mod de feedback exista atunci cand desenezi, dar si fara, tot este un lucru tare interesant.
Ai mini panouri ce iti sunt plasate in fata unde poti sa alegi culori, modul pensulei, grosime, radiera etc. si uite de jur in prejurul creatiei tale deplasandu-te.

Pe mine nu ma atrage in mod special.

Cred ca acest gand este impartasit de majoritatea persoanelor ce nu au talent la desen sau nu sunt atrasi in mod deosebit de acest gen de arta, dar mi-ar placea sa-l incerc pentru amuzament.
Insa pentru cei creativi, pasionati de arta pictatului, graphic designeri ce doresc sa incerce ceva nou, Tilt Brush este perfect pentru ei.
Bine, trebuie acum sa iei in considerare si pretul headset-ului pentru realitate virtuala HTC (costa undeva in jurul la 800$). Plus, experienta va puteti imagina ca nu este perfecta sau cel putin nu atat de perfecta cum e promovata.
Tehnologia inca e intr-un stadiu incipient.
Dar…cu toate acestea spuse, cu avantajele si dezavantajele…tot este cool si ma face sa ma gandesc unde va ajunge tehnologia pentru desenat in VR in urmatorii 5-10 ani.
O sa fie o calatorie incitanta! 😀
Tilt Brush poate fi descarcata de pe Steam.

Snapchat ai? Follow: geekchronicles

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani