Image default
Stiri Stiri tech

Cardul MicroSD de 200gb de la Sandisk #MWC2015

Cardul MicroSD de 200gb

Cardul MicroSd de 200gb de la Sandisk promite performanta si capacitate cu 56% mai mare fata de versiunea precedenta la un pret pe masasura.

Da, ati citit bine. Un nou card microSDXC de la Sandisk are o capacitate de 200gb.
Tehnologia avanseaza la un pas incredibil de accelerat. Parca mai ieri aveam un card de 512mb de Nokia N70 si mi se parea ca am o gramade de spatiu si era card SD, adica de vre-o 4-5 ori mai mare fizic decat acesta. Acum dispozitivele de stocare sunt mici cat ungia si au capacitati exorbitante.
Sandisk a marit capacitatea cu 56% fata de versiunea anterioara de 128gb SanDisk Ultra microSDXC datorita unui nou proces de fabricatie ce permite plasarea a mai multor MB de memorie in acelasi spatiu.
Capacitatea cardului vine si cu o viteza pe masura, 90mb/s viteza de scriere adica transferi in jur de 1200 fotografii JPG in 1 minut.
Dar nu te grabi sa mergi sa-l cumperi inca, cardul MicroSD de 200gb SanDisk Ultra®microSDXC™ UHS-I card, Premium Edition va costa in jurul a 1600lei.
Aici gasiti specificatiile complete.
UPDATE Cardul de 200gb a ajuns pe AMAZON si are un pret care te va lasa masca.

sursa via

Articole inrudite

Cred ca am gasit telefonul perfect din toate punctele de vedere

Dan Mutu

Cine se uita mai mult la filme porno

Dan Mutu

Xiaomi Mi7 posibil sa se lanseze pe data de 23-27 mai

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate