Cardul MicroSD de 200gb de la Sandisk #MWC2015 43

Cardul MicroSD de 200gb de la Sandisk #MWC2015

Cardul MicroSD de 200gb

Cardul MicroSd de 200gb de la Sandisk promite performanta si capacitate cu 56% mai mare fata de versiunea precedenta la un pret pe masasura.

Da, ati citit bine. Un nou card microSDXC de la Sandisk are o capacitate de 200gb.
Tehnologia avanseaza la un pas incredibil de accelerat. Parca mai ieri aveam un card de 512mb de Nokia N70 si mi se parea ca am o gramade de spatiu si era card SD, adica de vre-o 4-5 ori mai mare fizic decat acesta. Acum dispozitivele de stocare sunt mici cat ungia si au capacitati exorbitante.
Sandisk a marit capacitatea cu 56% fata de versiunea anterioara de 128gb SanDisk Ultra microSDXC datorita unui nou proces de fabricatie ce permite plasarea a mai multor MB de memorie in acelasi spatiu.
Capacitatea cardului vine si cu o viteza pe masura, 90mb/s viteza de scriere adica transferi in jur de 1200 fotografii JPG in 1 minut.
Dar nu te grabi sa mergi sa-l cumperi inca, cardul MicroSD de 200gb SanDisk Ultra®microSDXC™ UHS-I card, Premium Edition va costa in jurul a 1600lei.
Aici gasiti specificatiile complete.
UPDATE Cardul de 200gb a ajuns pe AMAZON si are un pret care te va lasa masca.

sursa via

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles