Carcasa lui Xperia Z4 este comparata cu cea a lui Xperia Z3 31

Carcasa lui Xperia Z4 este comparata cu cea a lui Xperia Z3

Carcasa lui Xperia Z4

Carcasa lui Xperia Z4 este mai subtire cu cea a lui iPhone 6

In urma cu cateva saptamani am vazut primele fotografii cu ceea ce se presupunea a fi panoul frontal al lui Sony Xperia Z4. Acesta avea o serie de modificari in ceea ce primea plasamentul senzorilor.
Insa ca sa fie telefonul pe jumatate complet, acelasi Future Suplier care ne-a furnizat primul leak a facuta cateva poze cu sasiul telefonului comparandul cu cel al lui Sony Xperia Z3.
In mare parte acesta arata identic cu al predecesorului, cand vine vorba de forma si material, insa exista posibilitatea ca Xperia Z4 sa nu mai fie rezistent la apa.
Modificarile notabile sunt la sloturile cardului micro SD si Sim-ului, acum nu mai sunt prezente plus capacelul de la portul MicroUSB a fost inlaturat si este posibil ca Sony probabil sa renunte la dock. Speculatia cu privire la lipsa rezistentei la apa este alimentata de portul USB care este descoperit, insa dupa cum au spus Stephen Schenck de la PocketNow, Sony va folosi un design deschis al portului la fel ca cel de pe Xperia M4 Aqua.
Carcasa lui Xperia Z4
Inca un aspect interesant legat de carcasa Xperia Z4 este grosimea acesteia. Carcarcasa este mai subtire cu 1mm fata de Xperia Z3 asta face telefonul mai subtire si ca Galaxy S6 si iPhone 6.
Cand e vorba de telefoane mai subtiri cel mai mare compromis este legat de baterie, acum sunt curios cum va mentine Sony capacitatea peste 3000mAh sau daca o va mentine.

sursa  via

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani