Camera lui LG G4 va fi superioara lui Galaxy S6

Camera lui LG G4 va fi superioara lui Galaxy S6

LG G4 vs Samsung Galaxy S6

Camera lui LG G4 vs Samsung Galaxy S6. Samsung este detronat ! Cel putin in teorie.

LG tot starneste curiozitatea presei cu viitorul cap de serie denumit Lg G4.
Compania a publicat un teaser zilele trecute cu partea software a telefonul si acum ne prezinta capacitatile camerei. LG g4 pare sa fie un competitor destul de serios pentru iPhone 6, Samsung Galaxy S6 si viitorul Xperia Z4 in materie de optica.
In ultimul clip promotional LG ne indreapta atentia catre camera dispozitivului . Optica lui LG G4 va fi compusa dintr-o camera cu un F1.8 cu stabilizare , adica se va descurca in teorie mult mai bine in situatii unde lumina este redusa ca iPhone 6 Plus si Galaxy S6.
Distanta focala a camerei gadgetului fiind cu 0.1 mai mica ca a lui Galaxy S6 si sa nu uitam ca S6 se credea a fi telefonul cu cea mai buna camera in momentul de fata insa nu pentru mult timp aparent.
O valoare F mai scazuta inseamna ca senzorului captureaza mai multa lumina in situatii unde nivelul acesteia este redus, facand fotografiile mai luminate si clare.
Insa degeaba distanta focala este mai mica daca senzorul in sine nu este unul calitativ, desi nu cred ca o sa fie cazul la LG G4.
Camera lui LG G3 de exemplu era destul de buna si este si in momentul de fata cu mult superioara unor competitori.
Eu acum sunt curios sa vad comparatia intre LG G4 vs Samsung Galaxy S6 in materie de fotografii,  sa vad daca LG chiar ofera performanta nu doar se lauda cu ea.
LG G4 va fi lansat pe data de 28 Aprilie si Geek Chronicles va raporta LIVE evenimentul.
https://youtu.be/yZdWPqpVbEk
 

sursa

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani