Camera lui Galaxy S6 este un Sony IMX240 de 16MP

Camera lui Galaxy S6 este un Sony IMX240 de 16MP

camera lui galaxy s6

Camera lui Galaxy S6 va fi un Sony IMX240 de 16MP

Zvonurile ne-au facut sa fim intr-o oarecare masura convinsi ca noul Galaxy S6 va avea o camera de 20MP. Acum avem informatii o idee mai concrete referitoare la camera dispozitivului si aparent tot ce aflasem legat de senzor erau doar specificatiile unor prototipuri.
Sammobile ne aduce in atentie faptul ca senzorul de pe Galaxy S6 va fi cel de pe Note 4 cu ceva imbunatatiri.
Modelul este unul de la Sony cu numarul de cod: IMX240 de 16MP. Acesta nu este unul obisnuit, are o multime de imbunatatiri atat in materie de hardware dar si software. Probabil ar trebui sa ne asteptam la o camera foto extrem de performanta pe Galaxy S6 sau cel putin cu mult mai performanta in comparatie cu ce eram obisnuiti de la Samsung.
Asta nu este un secret, cu totii stim ca senzorul camerei foto nu este un punct forte Samsung. Majoritatea acestora de pe varfurile de serie erau doar ok, iti faceai treaba cu ele dar nu excelau. Galaxy Note 4 ar avea un senzor mai superior dar tot este loc de mai bine.
Elaborez subiectul destul de mult in contextul in care nici macar nu stiu cum arata Galaxy S6. Acum sa speram sa nu fie de cacat camera lui Galaxy s6 eu as fi dezamagit sincer.
MWC este doar la cateva zile distanta, atunci o sa primim calarificare pentru toate nelamuririle.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani