Camera lui Galaxy S6 este un Sony IMX240 de 16MP 31

Camera lui Galaxy S6 este un Sony IMX240 de 16MP

camera lui galaxy s6

Camera lui Galaxy S6 va fi un Sony IMX240 de 16MP

Zvonurile ne-au facut sa fim intr-o oarecare masura convinsi ca noul Galaxy S6 va avea o camera de 20MP. Acum avem informatii o idee mai concrete referitoare la camera dispozitivului si aparent tot ce aflasem legat de senzor erau doar specificatiile unor prototipuri.
Sammobile ne aduce in atentie faptul ca senzorul de pe Galaxy S6 va fi cel de pe Note 4 cu ceva imbunatatiri.
Modelul este unul de la Sony cu numarul de cod: IMX240 de 16MP. Acesta nu este unul obisnuit, are o multime de imbunatatiri atat in materie de hardware dar si software. Probabil ar trebui sa ne asteptam la o camera foto extrem de performanta pe Galaxy S6 sau cel putin cu mult mai performanta in comparatie cu ce eram obisnuiti de la Samsung.
Asta nu este un secret, cu totii stim ca senzorul camerei foto nu este un punct forte Samsung. Majoritatea acestora de pe varfurile de serie erau doar ok, iti faceai treaba cu ele dar nu excelau. Galaxy Note 4 ar avea un senzor mai superior dar tot este loc de mai bine.
Elaborez subiectul destul de mult in contextul in care nici macar nu stiu cum arata Galaxy S6. Acum sa speram sa nu fie de cacat camera lui Galaxy s6 eu as fi dezamagit sincer.
MWC este doar la cateva zile distanta, atunci o sa primim calarificare pentru toate nelamuririle.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles