Stiri Stiri telefoane

Cam așa arată un Redmi K20 cu spate transparent

Youtuber-ul JerryRigEverything tocmai a desfăcut un Redmi K20 și ne arată cum se prezintă interiorul telefonului și materialele din care este construit.

Per total telefonul depășește așteptările acestuia datorită calității excepționale pentru prețul cerut de companie.

Ce este suprinzător e faptul că Redmi K20 Pro are o oarecare protecție la intemperii. Nu știu musai dacă va trebui să vă riscați să înotați cu telefonul, dar e bine de știut că telefonul posibil să reziste la o ploaie.

Da ce este mult mai fain e spatele transparent ce l-a implementat Jerry și prin implementat mă refer că a jupit spatele de folia de PVC colorată arătând în toată splendoarea lor componentele interne.

Clipul este mai jos, enjoy.

Articole inrudite

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me