x9 bluboo

Un telefon ca Bluboo X9 nu trebuie sa lipseasca din lista cadourilor de Mos Craciun

Bluboo a lansat inca un model de telefon accesibil insa nu te lasa pacalit/a de pretul foarte mic.
Bluboo X9 este denumirea lui si poate fi achizitionat acum (pentru o perioada foarte limitata) la pretul de doar 140$.
Telefonul are un procesor Mediatek, multi spun ca cipurile integrate de la taiwanezi nu sunt chiar atat de performate, asta era valabil in urma cu 3-4 ani. Acum lucrurile s-au schimbat cu mult.
Cipul integrat din Bluboo X9 scoate in Antutu undeva la 35.000k, ce inseamna asta? Ca performanta sintetica, atentie! Este apropiata de un HTC One M7 sau LG G2. Performanta efectiva eu zic ca este mai buna decat modelele mentionate anterior pentru ca Android-ul 5.1 Lollipop instalat pe X9 este foarte apropiat de codul sursa Google, nu este modificat mai deloc la aspect.
Bluboo X9 are un ecran de 5” FULL HD ce este IPS, 3GB de RAM si 16GB memorie interna, camera de 13MP si respectiv 5MP o baterie de 2500mAh si senzor de amprenta.
bluboo x9 fingerprint
Mie imi place constructia lui, este solid si aduce putin a iPhone 6, dar nu mult. Ecranul este curbat la margini ca sa ofere o experienta mai buna la atindere.
bluboox9
Pentru mai multe detalii despre oferta click pe butonul de mai jos.

Tine minte, oferta este limitata!

Stiai ca sunt prezent si pe Youtube? 😀

[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_273819.html”]Detalii oferta.[/button]

Articole inrudite

Xiaomi lanseaza o noua boxa portabila ieftina

Dan Mutu

Doua tablete ieftine cu Windows. Buget 400 lei

Dan Mutu

Telefon cu baterie de 6000mAh, certificare IP64, senzor de amprenta

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate