BlackBerry OS 10.3.1 ajunge pe dispozitivele suportate 31

BlackBerry OS 10.3.1 ajunge pe dispozitivele suportate

BlackBerry OS 10.3.1 ajunge pe dispozitivele suportate 32

BlackBerry OS 10.3.1 este noul sistem de operare al companiei Canadiene si va suporta toate telefoanele cu BlackBerry 10 instalat

BlackBerry OS nu este extrem de popular in Romania, insa pentru putinele persoane care au un telefon BlackBerry ce va suporta viitorul update trebuie sa-i informam. Nu trebuie sa se simta in minoritate. 😀
Daca ai un BlackBerry Q5, Q10, Z10, Z30, Z3, Porsche Design P’9983 sau Passport sunt bucuros sa te anunt ca telefonul va primi update la BlackBerry OS 10.3.1.
BlackBerry OS 10.3.1 are o sumedenie de imbunatari in materie de performanta, stabilitate si durata de viata a bateriei insa vine si cu cateva functii noi.
Magazinul Amazon de aplicatii acum vine preinstalat au aceasta versiune de BlackBerry OS dar exista si versiunea proprietara de app store.
Luand ca exemplu modelul Apple de continuitate, acum BlackBerry Blend ofera o integrare mai buna a ecosistemului cu PC-ul. Cu BlackBerry Blend ai posibilitatea sa trimiti mail-uri, sa continui sms-uri de scris pe PC sau sa raspunzi la apeluri doar cu un simplu click.
BlackBerry Assistant este prezent in aceasta versiune si e un fel de Google Now . Acesta iti ofera informatiile solicitate, scrie mesaje dictate vocal si executa functii ce ii le soliciti vocal.
Daca iti lipseau comenzile rapide din tastatura fizica cu BlackBerry OS 10.3.1 au fost reintegrate, asta daca telefonul are tastatura. (logic?!)
Acum in noul OS ai si o optiune de Power Saving care poate fi configurata pentru o autonomie prelungita a bateriei.
Soft-ul pentru camera foto/video si el a primit un update. Functiile sunt imbunatatite/finisate si acum ai suport pentru HDR.
In acest articol am prezentat foarte succint cu ce vine nou BB OS 10.3.1. Lista integrala a modificarilor si imbunatatirilor o gasiti aici.
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani